AK PARTİ`DEN KIZILTEPE ÇIKARTMASI

AK Parti Mardin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Vecdi Kahraman, ve Ak Parti Teşkilatı Kızıltepe ilçesine adeta çıkartma yaptı. 30 Mart Mahalli seçimlerine iddialı olarak başlatılan seçim çalışmaları kapsamında Bugün AK Parti Kızıltepe Belediye B

Polisiye Haberler 31.01.2014 13:10:02 0
AK PARTİ`DEN KIZILTEPE ÇIKARTMASI

AK Parti Mardin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Vecdi Kahraman, ve Ak Parti Teşkilatı Kızıltepe ilçesine adeta çıkartma yaptı. 30 Mart Mahalli seçimlerine iddialı olarak başlatılan  seçim çalışmaları kapsamında Bugün  AK Parti Kızıltepe Belediye Başkan adayı Cibrail Dinler ile birlikte  Kızıltepe`de vatandaş ve Esnaf ziyaretlerine başlandı..

 

AK Parti Mardin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Mehmet Vejdi Kahraman, AK Parti Kızıltepe Belediye Başkan adayı Cibrail Dinler, AK Parti Mardin İl Başkanı İbrahim Fide, AK Parti Kızıltepe İlçe Başkanı Cengiz Demirkaya  ve Mardin Ak Parti Gençlik teşkilatı ve partililer  sabah saatlerinden  itibarenKızıltepe İlçesi`nde esnaf ziyaretlerinde başladı.

 

Kendisi de Kızıltepeli olan Mardin Büyükşehir Belediye Başkanı Kahraman,Beraberindeki heyet ile birlikte Kızıltepeli vatandaşlardan ve  Esnaftan yoğun ilgi gördü.

Kızıltepe ilçesinde vatandaş ve Esnafın sorunlarını dinleyen M. Vejdi Kahraman, ortak akılla birlikte hareket ederek birlikte sorunları çözeceklerini söyledi. Kahraman. "Aday adaylığımızı açıkladığımız andan itibaren hep büyük düşündük. Büyük projeler hazırladık. Herkesi dinleyerek, Kızıltepe`yi Kızıltepelilerle birlikte yöneteceğiz dedik. Sadece kendi projelerimizle değil, sizlerin de fikirlerini alarak beraber yöneteceğiz. Kızıltepe`yi biz biliriz, Kızıltepe de bizi bilir. Bu kentin hafızasını çok iyi bir şekilde fotoğrafladık. Bu kente hizmet etmenin gururunu hep birlikte yaşayacağız. Kızıltepe tesadüflere terk edilemez, Kızıltepe maceralara sürüklenemez, Kızıltepe de kim olursa olsun denemez. Bu sorumluluğumuzun farkında olarak Mardin’imizi bir dünya kenti yapmak için güzel hizmetlere hep birlikte imza atacağız. Mardin için çılgın projelerle, büyük projelerle, rakiplerimizin hayal bile edilemeyeceği projelerle karşınıza çıktık.. Allah’ın izniyle ak kadrolarda bunu yapacak yetenek var. “diye konuştu.

Kahraman Cuma namazını Kızıltepe yeni buğday pazarında Kızıltepeli vatandaşlarla birlikte kıldı.

 Kızıltepe Belediye Başkan adayı Cibrail Dinler ise Kızıltepe’ye hizmet için yola çıktıklarını,belirterek hazırladıkları  projeler ile Kızıltepe’yi daha yaşanabilir .modern bir kente dönüştüreceklerini belirterek, Kızıltepe ilçesinin birçok sorunu var bizler bu sorunları çözmek için kolları sıvadık.. Hep birlikte bu sorunları çözeceğiz. Sizlerin desteğiyle ilçemizi hak ettiği yere getireceğiz bunu hep beraber yapacağız.” Dedi.

 

 

artuklu haber ajansı-mardin


27.2° / 16°
  • BIST 100

    10676,65%-1,07
  • DOLAR

    32,20% 0,14
  • EURO

    34,87% 0,27
  • GRAM ALTIN

    2418,60% 0,37
  • Ç. ALTIN

    3917,34% -0,59