AK Partiden MTDF Ve hububat merkezine çıkartma

AK Parti Mardin İl Başkanı Faruk Kılıç ve Beraberindeki heyet MTDF ve Kızıltepe Hububat Merkezini Ziyaret etti.

Mardin 11.08.2020 14:13:00 0
AK Partiden MTDF Ve hububat merkezine çıkartma

AK Parti Mardin İl Başkanı Faruk Kılıç, Kızıltepe İlçe Başkanı Bülent Şahin, AK. Parti İl siyasi ve hukuk işleri başkanı, başkan vekili Vahap Alma, İl teşkilat başkanı Önder Duyan, İl sivil toplum ve halkla ilişkiler başkanı Nezir Yıldız, İl gençlik kolları başkanı Ahmet Özkan ve beraberinde bir heyetle Kızıltepe hububat ticaret merkezi ve Mardin toplumsal dayanışma federasyonu (MTDF)’Ye bir ziyaret gerçekleştirdi.

 

Kızıltepe Hububat Ticaret Merkezi ve Mardin Toplumsal Dayanışma Federasyonu Başkanı Mehmet Şerif Öter ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan Ak. Parti heyeti yaklaşık iki saat yapılan samimi sohbette Ak. Parti İl başkanı Faruk Kılıç “ Bu güne kadar olduğu gibi bundan sonra da Mardin ve Kızıltepe’nin hizmetinde olacaklarını belirterek, Pandemi sürecinden dolayı bir süre ara verdiğimiz sivil toplum ziyaretlerimize, tedbirler çerçevesinde, yeniden başladıklarını ifade eden Kılıç  “Mardin ve bölge için çok önemli olan GAP’ın biran önce tamamlanması için hükümet yetkililerimiz ve ilgili bakanlarımızla sürekli diyalog halindeyiz, bu konu önceliklerimiz arasındadır, takipçisi olmaya devam edeceğiz dedi.  

 

Hububat merkezi ve Mardin toplumsal dayanışma federasyonu başkanı Mehmet Şerif Öter     “ Ak. Parti İl ve ilçe başkanımızın teşkilat mensuplarıyla bize yaptıkları ziyareti çok önemsiyoruz. Demokratik sistemin temel kurumlarından olan sivil toplum ve siyasi parti yöneticilerinin her zaman diyalog ve istişare halinde olmaları memleketin her alanda gelişmesine ve kalkınmasına olumlu katkı sunacaktır. 18 Yıllık AK. Parti iktidarı Ülkemize çok büyük hizmetleri oldu. Mardin ve bölgemiz için Hayatı konumda olan GAP’ın tamamlanması ve çevre yolunun yapılması en büyük beklenti ve temennimizdir.” dedi.

 

Öter sözlerini şöyle sürdürdü: “Nazik ziyaretleri için İl başkanı Sayın Faruk Kılıç şahsında tüm teşkilat mensuplarına şahsım ve 63 dernek bileşeni bulunan Mardin toplumsal dayanışma federasyonu adına teşekkür eder, hizmet yolunda başarılarının devamını dilerim.”

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN/KIZILTEPE

 


Anahtar Kelimeler: Partiden hububat merkezine çıkartma
24.4° / 13.2°
  • BIST 100

    9693,46%1,77
  • DOLAR

    32,50% 0,08
  • EURO

    34,60% -0,12
  • GRAM ALTIN

    2496,16% 0,48
  • Ç. ALTIN

    4181,01% 0,22