AKDENİZ ROTARY KULÜBÜNDEN BAŞARILI ÖĞRENCİLERE ÖDÜL

Akdeniz Rotary Kulübü, Akdeniz Rotary Toplum Birliği Projesi kapsamında Saadettin Bey İlkokulu`nda düzenlenen resim ve kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencileri ödüllendirdi.

21.03.2017 15:03:00 0
AKDENİZ ROTARY KULÜBÜNDEN BAŞARILI ÖĞRENCİLERE ÖDÜL

Akdeniz Rotary Kulübü, Akdeniz Rotary Toplum Birliği Projesi kapsamında Saadettin Bey İlkokulu'nda düzenlenen resim ve kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencileri ödüllendirdi.   

 

Akdeniz Rotary Kulübü tarafından Turgut Reis Mahallesi, Saadettin Bey İlkokulu'nda 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitler Haftası nedeniyle resim ve kompozisyon yarışması düzenledi.

 

Resim yarışmasında; Zühre Gülşen birinci olurken, Umut Solmaz ikinci, Suriyeli Kamar Yunus ise üçüncü oldu. Kompozisyon dalında ise Suriyeli Jouday Karbauj birinci, Saim Seven ikinci, Mert Şahin isimli öğrenci ise üçüncülük elde etti.

 

Akdeniz Rotary Toplum Birliği Projesi kapsamında gerçekleşen yarışmada;  dereceye giren öğrencilerin ödülleri Akdeniz Rotary Kulübü Başkanı Neslihan Uslu ve yönetim kurulu üyelerinin katıldığı törenle verildi.

 

ÖĞRENİLEN HER KELİME BÜYÜK UFUKLAR AÇACAK

 

Akdeniz Rotary Kulübü Başkanı Neslihan Uslu ise öğrencileri çok sevdiklerini ifade ederek "Sizleri çok seviyoruz. Sizler bizim geleceğimizsiniz. Alacağınız eğitim, öğrendiğiniz her kelime sizlere büyük ufuklar açacak.  Hepiniz ilerde çok büyük, çok güzel yerlerde olacaksınız. Hepinizi tebrik ediyorum. Başarınızın da devamını diliyorum" şeklinde konuştu.

Başkan Uslu, kompozisyon yarışmasında onlarca öğrenci arasından Suriyeli bir kız çocuğunun birinci olduğunu söyledi.

 

AKDENİZ ROTARY KULÜBÜNE TEŞEKKÜR

 

Okul Müdürü Harun Çimen, burada yaptığı konuşmada;  Dünya barışı için Rotary Kulübü ile el ele vererek bir yarışma düzenlediklerini belirtti. Yarışmanın amacının dünya barışına katkıda bulunmak olduğunu ifade eden Çimen, "Çocuklarımızın geleceğini karartmamak, dünyada savaşa dur, barışa evet için, yaptığımız bur etkinlikte Sayın Başkanımız ve Rotary üyeleri çocuklar arasında kompozisyon ve resim alanında yarışma yaptılar. Bu yarışmalarda dereceye girenlere ödül vermek için burada toplanmış bulunmaktayız. Katkılarından dolayı teşekkür ederiz" diye konuştu.

 

Konuşmaların ardından dereceye giren öğrencilerin ödülleri Başkan Uslu ve yönetim kurulu üyeleri tarafından verildi.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MERSİN


24.9° / 14.9°
  • BIST 100

    10045,70%-0,37
  • DOLAR

    32,35% -0,06
  • EURO

    34,52% -0,09
  • GRAM ALTIN

    2375,93% -0,17
  • Ç. ALTIN

    3886,52% 0,00