Akdeniz Rotary`nin eğitime desteği sürüyor

Akdeniz Rotary Kulübü, Saadettin Bey İlkokulu?nda okul bahçelerindeki muslukların sürekli çalınması nedeniyle temiz su sorunu yaşayan öğrencilere suluk hediye etti.

24.03.2017 08:52:53 0
Akdeniz Rotary`nin eğitime desteği sürüyor

Akdeniz Rotary Kulübü, Saadettin Bey İlkokulu’nda okul bahçelerindeki muslukların sürekli çalınması nedeniyle temiz su sorunu yaşayan öğrencilere suluk hediye etti.

 

Akdeniz Rotary Kulübü’nün eğitime desteği sürüyor. Akdeniz Rotary Kulübü Başkanı Neslihan Uslu, Akdeniz İlçesi’ne bağlı Turgut Reis Mahallesi’ndeki Saadettin Bey İlkokulu öğrencilerinin temiz suya ulaşmada sorun yaşadığını gözlemlediklerini ifade etti.

 

Okul Müdürünün okul bahçesine yaptıkları muslukların çalındığını söylediğini anlatan Başkan Uslu, "Akdeniz Rotary olarak yaptığımız bir projede, çocukların sağlıklı su içemediklerini gözlemledik. Çözüm üretiriz diye düşündük. Hepsine birer suluk hediye etmek aklımıza geldi" diye konuştu.

 

GENÇLERİMİZ GELECEĞİMİZ

 

Burada 40'ı anasınıfı olmak üzere 290 öğrencinin eğitim gördüğü bilgisini veren Başkan Uslu şöyle devam etti:

"Öğrencilerin her birine sponsorlarımız aracılığıyla suluk aldık. Bundan sonra temiz su içmelerini bu şekilde sağladık. Gençlerimiz; geleceğimizdir. Her zaman onların arkasındayız."

 

Okul Müdürü Harun Çimen ise, öğrencilerin temiz su içmelerine vesile oldukları için Akdeniz Rotary Kulübüne teşekkür etti.

Akdeniz Rotary Kulübü Başkanı Neslihan Uslu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, öğrencilerin temiz su içmelerini sağlamak için aldıkları sulukları dağıttı.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MERSİN

 
 
 

38.6° / 25.9°
  • BIST 100

    10486,7%-1,81
  • DOLAR

    32,84% -0,06
  • EURO

    35,12% -0,41
  • GRAM ALTIN

    2431,62% -0,81
  • Ç. ALTIN

    3955,32% -0,78