Akdeniz Rotary ve Akdeniz Rotaract kulübü?nün eğitime desteği sürüyor

Akdeniz Rotary ve Akdeniz Rotaract kulübü?nün organizasyonu ve emekleri ile elde edilen iki perdelik ?Deli Saçması? isimli tiyatro oyunu başarıyla sunuldu. Akdeniz Rotary Başkanı Neslihan Uslu, gösteriden elde edilen gelirin tamamının kız çocuklarının eğ

1.05.2017 10:02:30 0
Akdeniz Rotary ve Akdeniz Rotaract kulübü?nün eğitime desteği sürüyor

Akdeniz Rotary ve Akdeniz  Rotaract kulübü’nün organizasyonu ve emekleri ile elde edilen iki perdelik ‘Deli Saçması’ isimli tiyatro oyunu başarıyla sunuldu. Akdeniz Rotary Başkanı Neslihan Uslu, gösteriden elde edilen gelirin tamamının kız çocuklarının eğitimine verileceğini belirtti.

 

Akdeniz Rotary Kulübü’nün katkıları ile iki perdelik ‘Deli Saçması’ tiyatro oyunu Yenişehir Atatürk Kültür Merkezi’nde tiyatroseverlerle buluştu.

 

Akdeniz Rotary Başkanı Neslihan Uslu, organizasyon sonrası yaptığı konuşmada bütün katılımcılara teşekkür etmeyi ihmal etmedi.

 

Oyundan elde edilen gelirin tamamının kız çocuklarının eğitiminde kullanılacağını ifade eden Başkan Uslu, “Bir başarılı projenin daha sonunda bulunuyoruz, buradan ekibin arasında bulunan Ayşe Özer Özkan’a, Başar Akıngiray’a, Gözde Göztaş’a, Işıl Ezel Taşkın’a, Mert Caner’e, Merve ve Orhan Özbaba’ya, Şebnem ve Turhan Haşimoğlu’na, Yadigar Özkan’a, Osman Eren Emirel’e ,yazar Evren Ersan’a ve tabiki de muhteşem bir sabır gösteren yönetmen Mustafa Çavuş’a büyük bir teşekkürü borç olarak biliyorum” dedi.

 

Komite Başkanı Orhan Özbaba ise, “Amacımız Rotary’nin topluma hizmet kapsamı içerisinde birilerine dokunmaktı. Bu proje okuyamayan kız çocuklarının eğitimine katkı amacıyla yapıldı. Sevgili başkanımın da bizi başından beri desteklediği bu proje yardımı ile birçok kızımız daha okuma yazma öğrenecek. Topluma hizmet etmeye her daim devam edeceğiz” diye konuştu.

 
 
 
ARTUKLU HABER AJANSI-MERSİN

25.1° / 14.8°
  • BIST 100

    10319,96%1,59
  • DOLAR

    32,26% 0,32
  • EURO

    35,15% 0,19
  • GRAM ALTIN

    2469,04% 0,06
  • Ç. ALTIN

    3948,78% 0,40