Akgül ve Mantı Mamaklı Muhtarlarla kahvaltıda buluştu

Biz bir aileyiz? sloganıyla yola çıkan Mamaklı muhtarlar her hafta kahvaltılı toplantıda bir araya geliyor. Düzenli olarak yapılan toplantının bu hafta konuğu Mamak Kaymakamı Ali Mantı ve Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül ,Mamak ilçe Nüfus Müdürü Suat Fa

16.12.2015 10:47:22 0
Akgül ve Mantı Mamaklı  Muhtarlarla kahvaltıda buluştu

Biz bir aileyiz’ sloganıyla yola çıkan Mamaklı muhtarlar her hafta kahvaltılı toplantıda bir araya geliyor. Düzenli olarak yapılan toplantının bu hafta konuğu Mamak Kaymakamı Ali Mantı ve Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül ,Mamak ilçe Nüfus Müdürü Suat Falay Ortaç oldu. 

Kahvaltı buluşmasında bir konuşma yaparak,Muhtarların mahallelerini temsil ettiğini dile getiren Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül; “Mamak’ın merkezinden en ücra mahallesine kadar her türlü hizmetin en sağlıklı şekilde ulaştırılması için muhtarlarımızla koordineli bir biçimde çalışıyoruz. Hepimizin ortak amacı Mamak’ı Başkent’in yıldızı haline getirmek. Bunun içinde vatandaşların yaşadığı sorunlara en hızlı şekilde çözümler üretmek için muhtarlarımızla koordineli bir şekilde çalışmayı önemsiyoruz” dedi.

Desteğinizle daha iyi hizmet ediyoruz

Mamak Muhtarlar Derneği’nde yapılan toplantıda konuşan Mamak Muhtarlar Derneği Başkanı Hulusi Güngören; “Muhtarlarımız mahallesinde yaşanan her türlü sorunla ilgili başkanımıza ve kaymakamımıza çok kolay ulaşabiliyor. Buda mahallelerde yaşanan sorunların çözümü noktasında çok daha hızlı sonuç almamızı sağlıyor. Verdiğiniz destekle çok daha iyi bir şekilde hizmet ediyoruz. Gelenekselleştirdiğimiz kahvaltı programımıza katıldığınız için herkese  teşekkür ediyoruz” dedi.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA/MAMAK

HABER:ABDULLAH ORTAÇ

 


19.2° / 10.6°
  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07