Akgül Karaağaç Mahallesi minibüsçüleriyle buluştu

Her fırsatta ilçe esnafıyla buluşan Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül son olarak Karaağaç Mahallesi minibüsçüleriyle buluştu.

Siyaset 10.03.2014 14:45:38 0
Akgül Karaağaç Mahallesi minibüsçüleriyle buluştu

Her fırsatta ilçe esnafıyla buluşan Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül son olarak Karaağaç Mahallesi minibüsçüleriyle buluştu. Ulaşım gibi son derece önemli bir hizmeti yürüten şoför esnafının sorunlarının çözümü için yürüttükleri çalışmaları anlatan Akgül: “Mamak’ın yıldızı her geçen gün daha da parlıyor. Bunun en güzel yansıması tabi ki bölgemizde çalışan esnafımıza olacaktır. Önceden bir otel kent gibi olan Mamak’ın kaderi yaptığımız yatırımlarla birlikte değişmeye başladı. Bölgemizde daha önce olmayan, yapılmayan yatırımlarla birlikte modern Mamak hepimizin yüzünü güldürmeye başladı. Bizler bu dönemi birer temel atma dönemi olarak gördük. Önümüzdeki dönemde yürüttüğümüz bu başarılı çalışmalar devam edecek ve asıl o zaman Mamaklı esnafın yüzü daha da gülecek” dedi. Minibüsçü esnafı ziyaretinde Akgül’e Mamak Belediye Meclisi Başkan Vekili Erdal Ak’ta eşlik etti.

 Mahalle sakinleriyle sıcak sohbet

Mamak Belediye Başkanı Akgül’ü gören Karaağaçlı kadınlar da Akgül’e yürüttüğü çalışmalardan dolaya teşekkür etti. Son derece samimi bir şekilde geçekleşen sohbette mahalle sakinleri Akgül’ün başarılarının devamını dileyerek: “Başkanım her zaman seninleyiz” dedi. 

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA


25° / 13.5°
  • BIST 100

    10160,42%-0,13
  • DOLAR

    32,24% -0,06
  • EURO

    35,03% 0,16
  • GRAM ALTIN

    2460,54% 0,60
  • Ç. ALTIN

    3945,17% 0,82