Akgül mesaiye dolmuşçularla başladı

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül Mamak-Kayaş dolmuşçularıyla bir araya geldi. Sabah saat 05.00'da gerçekleşen buluşmada dolmuşçularla birlikte kahvaltı yapan Akgül, dolmuşçu esnafının sorunlarını ve taleplerini dinledi.

Siyaset 17.02.2014 10:12:51 0
Akgül mesaiye dolmuşçularla başladı

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül Mamak-Kayaş dolmuşçularıyla bir araya geldi. Sabah saat 05.00’da gerçekleşen buluşmada dolmuşçularla birlikte kahvaltı yapan Akgül, dolmuşçu esnafının sorunlarını ve taleplerini dinledi. Mamak’ta yaşanan dönüşümle birlikte özellikle esnafın son derece karlı çıktığını dile getiren Akgül; “Mamak artık bir cazibe merkezi haline geliyor. Artık insanlar Başkent’in diğer ilçelerinden Mamak’a geliyor. Yapımı devam eden projelerle birlikte aynı zamanda yeni projeler Mamak’a olan talebi her manada artıracak. Sizin yolunuzun üzerinde inşa edilecek olan hastaneyle birlikte sizlerin işleri daha da kazançlı hale gelecek” dedi. Mamak-Kayaş Dolmuş Durakları Başkanı Bayram Akyol: “Sabahın erken saatinde bizleri yalnız bırakmayarak sorunlarımızı dinleyen, bize olan desteğini her ortamda yenileyen başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Beş yıldır Mamak’ta yapılanları görüyoruz. Bizler vatandaşla birebir muhatap oluyoruz ve vatandaşlarda yapılanları görüyor. Başkanımızın ardındaki bu halk desteğinin nedeni de işte yaşanan bu başarılı dönüşüm ve hizmetlerdir. Mamak yakaladığı bu başarılı dönüşümü önümüzdeki beş yılda çok daha üst noktalara taşıyacak” dedi.

 Günün sırasını Akgül çekilişle belirledi

Dolmuşçulara Akşemsettin ve Ortaköy’de dinlenme alanı müjdesini veren Akgül daha sonra dolmuşçuların gün içerisindeki servis sırasını belirleyen çekilişi gerçekleştirdi. Akgül’e dolmuşçu esnafı ziyaretinde Ak Parti Mamak İlçe Başkanı Muhammet Abdullah Özer’de eşlik etti. 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA


31.4° / 20.5°
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19