AKGÜL ÖĞRENCİLİK GÜNLERİNE DÖNDÜ

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, 28 yıl önce mezun olduğu Abidinpaşa Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi tarafından düzenlenen Anılardan Damlalar” adlı söyleşide liseli gençlerle öğrencilik anılarını paylaştı.

Türk Dünyasından Haberler 22.11.2013 11:04:41 0
AKGÜL ÖĞRENCİLİK GÜNLERİNE DÖNDÜ

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, 28 yıl önce mezun olduğu Abidinpaşa Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi tarafından düzenlenen “Anılardan Damlalar” adlı söyleşide liseli gençlerle öğrencilik anılarını paylaştı. Abidinpaşa Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi tarafından 2 yıl önce başlatılan ve her hafta bilim, sanat, spor ve siyaset alanında hizmet eden kişilerin katıldığı söyleşinin konuğu, Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül oldu. ”Ben Bir Sizim, Siz Bir Bensiniz” konulu konferansta konuşan Akgül, öğrencilik yıllarına döndüğünü belirterek unutamadığı okul anılarını öğrencilerle paylaştı. Okulda çok güzel ve özel zamanlarının geçtiğini kaydeden Akgül, belediye çalışmaları hakkında da öğrencilere bilgi verdi. Söyleşiye Mamak Belediyesi Meclis Başkan Vekili Erdal Ak, Okul Müdürü Mustafa Kökcü, öğretmenler ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Başarının Püf Noktaları

Öğrencileri hayata hazırlamak, milli ve manevi değerleri benimsetmek, sanatsal, sosyal anlamda katkı sağlamak ve özgüvenlerini pekiştirmek amacıyla düzenlenen söyleşide Akgül, okul koridorlarını, bahçeyi, teknik salonlarını gezerek, yerel yönetim olarak üzerimize düşen ne görev varsa her zaman yapmaya hazırız dedi. Meslek lisesinde edindiği bilgilerden günlük hayatta da istifade ettiğini belirten Akgül, öğrencilerin eğitimlerinin yanı sıra sosyal ve sportif faaliyetlerle ilgilenmeleri gerektiğini vurguladı. Başarılı olmanın püf noktalarını gençlerle paylaşan Akgül, “Meslek altın bir bileziktir. Başarının anahtarı da çalışmaktır. Gelişen teknolojiyi takip edin. İşinizi iyi öğrenin, iyi çalışın. Meslek liseli olmak ayrıcalıktır” diye konuştu. Mamak’ı geleceğe taşıyan yatırımların birer birer hayata geçtiğini belirten Akgül, kapalı yüzme havuzu, kapalı spor salonu, şehir stadı, gençlik merkezleri, aile merkezleri ve mahalle konakları gibi daha birçok yatırımı Mamak’a kazandırdıklarını kaydetti.

 

HABER:ABDULLAH ORTAÇ-ANKARA

ARTUKLU HABER AJANSI


27.8° / 14.8°
  • BIST 100

    10623,91%2,95
  • DOLAR

    32,24% -0,09
  • EURO

    35,03% -0,15
  • GRAM ALTIN

    2489,37% 0,95
  • Ç. ALTIN

    3984,51% 0,90