Akgül, Spor Salonlarını Yerinde İnceledi

Mamak'ı sporun başkenti yapacak yatırımlar arasında bulunan Mamak Kapalı Spor Salonu ve Başak Kapalı Spor Salonu için geri sayım başladı.

Belediye Haberleri 3.12.2013 16:56:09 0
Akgül, Spor Salonlarını Yerinde İnceledi

Mamak’ı sporun başkenti yapacak yatırımlar arasında bulunan Mamak Kapalı Spor Salonu ve Başak Kapalı Spor Salonu için geri sayım başladı. Mamak’ı sporda marka kent yapma hedefiyle yola çıkan Mamak Belediyesi, Durali Alıç Mahallesi’nde inşa ettiği 4250 kişilik spor salonu ile altyapıya sporcu yetiştirecek. Yine Başak Mahallesi’nde 6 bin metrekarelik alanda 550 kişilik tribünüyle bir kapalı spor salonu daha inşa eden belediye, genciyle yaşlısıyla herkesi sporla buluşturacak. Spor yatırımlarını yerinde inceleyen Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, sporun her branşına hizmet edecek tesislerin bölge gençliğine ve tüm Ankaralılara hizmet vereceğini kaydetti.

Mamak’a Dev Spor Salonu

Spora önem verdiklerini kaydeden Akgül, Başak Mahallesi’nde yapımı tamamlanan kapalı spor salonunun çevre düzenleme çalışmalarının devam ettiğini belirtti. Akgül, tesiste 3 bin metrekarelik alanı park ve spor alanının oluşturduğunu, 1007 metrekarelik alanda basketbol, voleybol ve hentbol gibi çeşitli branş sporlarının yapılacağını söyledi. Gençleri heyecanlandıran yatırımların birer birer tamamlandığını belirten Akgül, yapımı yüzde 98 seviyesini bulan Mamak’ın prestij yatırımlarından biri olan 4250 kişilik Mamak Kapalı Spor Salonu’nun yapısal ve bitkisel peyzaj çalışmalarının devam ettiğini kaydetti. Akgül, spor salonunun birçok spor müsabakasının yanı sıra konser, toplantı, vakıf ve dernek toplantıları gibi büyük organizayonlara da ev sahipliği yapacağını söyledi. 16 bin metre karelik alanda inşa edilen tesis içerisinde fitness salonları, kafeteryalar, saunalar, localar, sporcu ve hakem odaları bulunuyor. 

HABER:ABDULLAH ORTAÇ

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor