Akkaya Köyü `nde Eskişehir Tanıtıldı

Muğla Menteşe İlçesinin seçkin okulları arasından yer alan Akkaya Köyü İlkokulu `nun öğrencileri Menteşe İlçe Kaymakamlığı `nın bilgisi dahilinde yürütülmekte olan ``Bayrağımın Altında Ne Var Projesi`` etkinlikleri kapsamında Eskişehir İlini başarılı b

Gündem 9.05.2018 11:30:39 0
Akkaya Köyü `nde Eskişehir Tanıtıldı

Muğla Menteşe İlçesinin seçkin okulları arasından yer alan Akkaya Köyü İlkokulu 'nun  öğrencileri Menteşe İlçe Kaymakamlığı 'nın bilgisi dahilinde yürütülmekte olan ''Bayrağımın Altında Ne Var Projesi'' etkinlikleri kapsamında Eskişehir İlini başarılı bir şekilde tanıtılar.

Bayrağımın Altında Ne Var isimli proje birbirinden farklı etkinliklerle büyük bir coşku içerisinde yürütülmeye devam ediyor. Bilindiği gibi Menteşe Kaymakamlığı 'nın bilgisi dahilinde, Menteşe İlçe  Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde proje yürütülmeye başlanmıştı.  Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi, Muğla İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Menteşe İlçe Emniyet Müdürlüğü, Menteşe Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Muğla Ticaret ve Sanayi Odası 'nın da paydaşları arasında bulunan proje etkinlikleri kapsamında Eskişehir İli tanıtıldı. Menteşe İlçesinin seçkin okulları arasında yer alan Akkaya Köyü İlkokulu 'nun  öğrencileri tarafından okullarında düzenlenen anlamlı bir etkinlikle Eskişehir İli tanıtılırken, etkinliğe Menteşe Kaymakamı Caner Yıldız, Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, Menteşe İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Şen, Menteşe İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Meral Takeş ve ARGE görevlileri, Menteşe İlçe Emniyet Müdürü Tümer Yılmaz ve davetliler katıldılar.


Eskişehir İlinin yemeklerinden giysilerine, sanatçılarından hediyelik eşyalarına, kısacası A 'dan Z 'ye tanıldığı etkinlikte minik öğrenciler Eskişehir Spor Marşı eşliğinde çeşitli figürler sergilediler. Etkinliğe katılan öğrenci velileri Menteşe Kaymakamı Caner Yıldız ile bol bol hatıra fotoğrafı çektirip, sohbet etme fırsatı da buldular.

 

ARTUKLU HABER AJANSI


31.4° / 20.5°
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19