AKKOYUNCU İNŞAAT 9.YILINI KUTLADI

Mersin`de yenilikçi, güvenilir, kaliteli hizmet vizyonuyla Serkan Akkoyuncu ve Erkan Akkoyuncu kardeşlerin ortaklığıyla kurulan Akkoyuncu İnşaat, 9`uncu yılını idari kadro ve personeliniyle pasta keserek kutladı.

15.04.2016 10:54:39 0
AKKOYUNCU İNŞAAT 9.YILINI  KUTLADI

Mersin'de yenilikçi, güvenilir, kaliteli hizmet vizyonuyla Serkan Akkoyuncu ve Erkan Akkoyuncu kardeşlerin ortaklığıyla kurulan Akkoyuncu İnşaat, 9'uncu yılını idari kadro ve personeliniyle pasta keserek kutladı.

Programda teşekkür konuşması yapan Erkan Akkoyuncu, "Akkoyuncu İnşaat konut sektöründe yapmış olduğu dairelerin kalitesi ve vermiş olduğu güvenle birlikte günümüze kadar gelmiştir. Bir aile şirketi olarak 9 yıla çok büyük işler sığdırdık. Birlikte çalıştık, birlikte başardık. Bu gururu yaşatan ekip arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz.Birlik ve beraberliğin daim olacağı başarılı nice seneler olsun" ifadelerini kullandı.

"Güvenirliliğimizle Markayız "

Akkoyuncu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Serkan Akkoyuncu konut inşaat sektöründe bilgi birikimi , deneyimi, sağlamlığı ve kalitesiyle, modern ve konforlu yapıların altına imza atarak güven inşa ettiklerini söyledi.

Yaşam alanları inşaa ettiklerinin altını çizen Serkan Akkoyuncu, "Akkoyuncu İnşaat ; yaptığımız konut inşaatlarında yaşam alanlarının kullanışlı olmasına ve kişilerin ihtiyaçlarına cevap vermesine, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonraki yeni projelerimizde de özen göstermeye devam edeceğiz.Akkoyuncu İnşaat ; konut inşaatında kullanılan malzemenin kalitesinde ve uygulamadaki titiz ve detaycı politikasından hiçbir zaman vazgeçmeyecektir,konut sektöründe yenilikçi, estetik, modern, daima genç kalan tasarımlarla , kişilerin tüm ihtiyaçlarını karşılayabileceği yaşam alanları inşa etmeyi hedef edinmiştir." diye konuştu.

Programın sonunda 9. yıl pastası kesildi.

 

MERSİN(AHA)


26.8° / 15.2°
  • BIST 100

    10268,6%0,2
  • DOLAR

    32,23% -0,02
  • EURO

    34,73% -0,03
  • GRAM ALTIN

    2441,50% 0,39
  • Ç. ALTIN

    3877,27% 0,00