``AKPARTİ TÜRKİYE`Yİ KATİL APOYA,İMRALI MAHKÜMUNA MAHKÜM ETTİRDİ.``

Türkiyenin Merkez Çatı Partisi Konumunda Olan,ATATÜRKÇÜ, HAK VE ADALET PARTİSİ (HAP) GENEL BAŞKANI YİĞİT ZEKİ ÖZTÜRK yaptığı yazılı basın açıklamasında ``Ak Parti,Türkiye`yi Katil Apo`ya,İmralı Mahkumuna Mahkum Ettirdi``Dedi.

Siyaset 14.11.2014 23:19:55 0
``AKPARTİ TÜRKİYE`Yİ KATİL APOYA,İMRALI MAHKÜMUNA MAHKÜM ETTİRDİ.``

 Türkiyenin   Merkez Çatı Partisi Konumunda Olan,ATATÜRKÇÜ, HAK VE ADALET PARTİSİ (HAP) GENEL BAŞKANI YİĞİT ZEKİ ÖZTÜRK yaptığı yazılı basın açıklamasında ``Ak Parti,Türkiye`yi Katil Apo`ya,İmralı Mahkumuna Mahkum Ettirdi``Dedi.

HAP Genel Başkanı Yiğit Zei Öztürk yaptığı yazılı basın açıklamasına şunalrı söyledi:

``Merkez Çatı Partisi Konumunda Olan,ATATÜRKÇÜ, HAK VE ADALET PARTİSİ (HAP) GENEL BAŞKANI YİĞİT ZEKİ ÖZTÜRK DİYORKİ;
Türkiye,Türk Milleti ve Türk Devleti Olarak Birlikte önce Bütünüyle AKP`nin ve Türkiyenin Tek Adamı Haline Getirilen Sayın Recep Tayyip Erdoğanın Keyfi ve Şahsi Kararlarına Planlı Bir Şekilde Mahküm edilir hale Getirildi.
Şimdi İse Bu Muazzam Güçle Yetinmeyen Recep Tayyip Erdoğan`da Kenedisine Tahsis Edilen Bu Muazzam Gücünüde Kendisini Tek ve Ebedi Adam Haline Getirecek Başkanlık Sistemi Hırsı Uğruna Destek Almak için İmralıda Devletin Ve Milletin Mahkümu olarak yatan ve Dış Devletlerin Türkiyeyi Bölmekle Özel Görevlendirdiği Bölücü Mahkümu Bölücü Başı Bebek Katili Cani Apoya,Aponun alacağı ve vereceği Kararlara Mahküm ettirdi.
Bundan Sonra Millet ve Devlet Kendi Geleceği İçin Meclisin ve Hükümetin Vereceği Kararlara Değil Apo Mahkümun Vereceği ve Alacağı Kararlara Bakar hale getirildi,Muhtaç Hale Getirildi.Yazıklar Olsun Bu Duruma Seyirci Kalanlara, Siyasetİ Şahsi Çıkarları İçin Destekleyenlere.
Artık Ülkemizde Öyle Bir Noktaya Geldikki;Gerçek Allaha İnanan Müslümanları Şahsi Çıkarları İçin Her Türlü Emperyalizme Hizmet Eden ve Onlarden Beslenen Müslüman Görünümündeki Sahte Siyasi ve Çıkarcı Müslümanlar Tarafından Her Yerde Tasfiye ediliyorlar ve Dinimize Büyük Zarar Veriyorlar.Artık Ülkemizde Allahın Kulu Olmaktan Çok, İktidardan Beslenen Menfaatin Kulu olanlar daha ön Plana Geçmiş Durumdalar.Ne Yazıkki Geldiğimiz En Acı Noktada Bu.Dinimize,Devletimize ve Milletimize Onur Ve Haysiyet Kazandıran Başta Yüce Atatürk Olmak Üzere Cumhuriyet Türkiyesi Bunları Hak Etmedi.
Ses Ver Türkiyem.Meydanlara indik,Hakkımızı almadan,İktidar olmadan Dönmüyoruz...``Dedi


ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA


30.2° / 18.8°
  • BIST 100

    11060,57%2,99
  • DOLAR

    32,20% 0,07
  • EURO

    35,02% 0,12
  • GRAM ALTIN

    2499,18% -0,44
  • Ç. ALTIN

    4002,77% -0,29