AKYURTLULAR ANKARA KONAĞI`NDA BULUŞTU

Düzenlediği etkinliklerle Ankaralıları bir araya getiren Ankara Kulübü Derneği son olarak Akyurtluları Ankara Konağı`nda bir araya getirdi.

4.06.2016 22:14:32 0
AKYURTLULAR ANKARA KONAĞI`NDA BULUŞTU

Düzenlediği etkinliklerle Ankaralıları bir araya getiren Ankara Kulübü Derneği son olarak Akyurtluları Ankara Konağı'nda bir araya getirdi. Ankara Kulübü Derneği Akyurt Şubesi tarafından organize edilen kahvltıya Akyurt Belediye Başkanı Gültekin Ayantaş başta olmak üzere Akyurt'tun ileri gelenleri ve muhtarları katıldı.

Ankara Kulübü Derneği Akyurt Şube Başkanı Uğur Acar'ın açılış konuşması yaptığı etkinlikte söz alan Ankara Kulübü Derneği Genel Başkanı Dr. Metin Özaslan, "Akyurt son dönemde Ankara'mızın parlayan yıldızı, Akyurt'taki gelişmenin temelinde yer alan belediye başkanımız Sayın Gültekin Ayantaş'ı tebrik ediyorum. Ankaralıların merkezi ve sancağının bulunduğu yer olan Ankara Kulübü Derneği tüm ankaralılarındır. Akyurtlu hemşehrilerim de şunu bilsinler ki içinde bulunduğumuz Ankara Konağı'nda misafir değil ev sahibisiniz." dedi.

AYANTAŞ'TAN ÖVGÜ

Akyurt Belediye Başkanı Gültekin Ayantaş ise sivil toplum derneklerinin önemini belirterek şunları söyledi: Ankara Kulübü Derneği siyaset üstü bir kurumdur. Her kesimden insanı içinde barındıran, yönetici yapan bir kurum. Bunu sağlayan Sayın Başkan Metin Özaslan'a ve yönetim kurulu üyelerini tebrik ediyorum. Siyasi tarafsızlığın olması gerektiği yerler olan sivil toplum kuruluşlarına bu konuda en iyi örnek Ankara Kulübü Derneği'dir.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA


38.6° / 25.9°
  • BIST 100

    10668,54%-0,11
  • DOLAR

    33,00% 0,38
  • EURO

    35,32% 0,13
  • GRAM ALTIN

    2455,11% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3987,57% 0,00