Ali Koçak; Eski Teşkilatın Devşirmeleri?

Ak Parti Polatlı Belediye Meclis Üyesi Ali Koçak üzerinde oynanan algıya sosyal medyadan cevap verdi.

5.04.2016 12:41:24 0
Ali Koçak; Eski Teşkilatın Devşirmeleri?

k Parti Polatlı Belediye Meclis Üyesi Ali Koçak üzerinde oynanan algıya sosyal medyadan cevap verdi.
Ali Koçak sosyal medya sayfası üzerinden yaptığı açıklama da, “Kimsenin davulunun tokmağı değiliz, olmadık.” dedi.
Polatlı Belediyesi Nisan ayı 1. oturumunda, Belediye Meclis üyeleri Ali Koçak ve Cemal Özalp’ın MHP’nin oyları ile encümen seçilmesi Polatlı gündemine bomba gibi düştü. Koçak ve Özalp’ın Ak Parti İlçe Başkanı ve Polatlı Belediye Meclis Üyesi Aysel Demir’e encümen olmak istedikleri ve buna izin verilmediği öğrenildi. Koçak ve Özalp’ın üzerinde MHP’li oldular algısı oluşturanlara, Koçak sosyal medyadan cevap verdi.
“MHP’LİLERE SAYGIM VAR, ANCAK BEN MHP’Lİ DEĞİLİM”
Polatlı halkının oylarıyla Ak Parti’den Belediye Meclis Üyesi olduğunu vurgulayan Ali Koçak şunları kaydetti. “Halkımız bizi karar mekanizmalarında bulunmamız için seçti. Şunun iyi bilinmesini isterim ki, bütün siyasi partilere ve üyelere saygım var, bu bağlamda ve kendi özelimde bugün Polatlı yerel basınında yer alan hiç yazının doğru olmadığını ve gerçek olanı kendim belirtmek isterim ki, benim MHP’lilere saygım var, ancak ben MHP’li değilim.” şeklinde konuştu.

“KİMSENİN TOKMAĞI DEĞİLİZ”
Yeni Ak Parti İlçe Başkanı Aysel Demir’e hayırlı olsun diyerek sözlerine devam eden Koçak, “Ak Parti Polatlı İlçe Başkanlığımıza atanan Aysel Demir hanımefendiye hayırlı olsun öncelikle, kendisini sayar ve severim. Ancak yaptığımız bu hamlenin ona karşı olmadığını bilmesini isterim. Yerel siyasetçilere mesajım şudur geçmişte, bizi ötekileştirenlere karşı yaptığımız hamle tutmuştur. Dolayısıyla biz kimsenin davulunun tokmağı değiliz, olmadık ve olmayacağız. Müstefi aynı zaman eski teşkilatın devşirme üyelerinin ithamlarına acıyarak gülüyorum.” diyerek yapılan eleştirilere cevap verdi.

“İSTİFA ETMEYECEĞİM”
Koçak sözlerinin sonunda, “Meclisteki sayısal dengelerin bozulduğu anda kimin ne kazanacağını hesaplayamayan otuz yıllık duayen gazeteciler bilsinki; Zaman kimin piyon kimin kale kimin şah olduğunu gösterecektir. Kesinlikle istifa etmeyeceğim!” dedi.

 

ARTUKLU  HABER AJANSI-ANKARA


28.6° / 15.4°
  • BIST 100

    10643,58%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04