ALİAĞASPOR: 1 BERGAMA GENÇLERBİRLİĞİ: 0

2013-2014 Futbol sezonu İzmir ili 1. Amatör Küme, 1. Grupta mücadele eden AliağaSpor, Bakırçay Derbisinde konuk ettiği Bergama Gençlerbirliği'ni 1-0 mağlup etti. İki takımın da çok genç kadrolarla mücadele ettiği karşılaşmanın ilk yarısında rüzgârı arkası

Spor 22.10.2013 09:47:32 0
ALİAĞASPOR:  1 BERGAMA GENÇLERBİRLİĞİ: 0

2013-2014 Futbol sezonu İzmir ili 1. Amatör Küme, 1. Grupta mücadele eden AliağaSpor, Bakırçay Derbisinde konuk ettiği Bergama Gençlerbirliği’ni 1-0 mağlup etti. İki takımın da çok genç kadrolarla mücadele ettiği karşılaşmanın ilk yarısında rüzgârı arkasına alarak oynayan ev sahibi Aliağaspor, gole 38. Dakikada kavuştu.

Dk 38 (GOL): Serbest vuruş sonrası defanstan dönen topu takip eden yeşil beyazlı Yusuf’un sol kanattan kale önüne yaptığı ortayı Mehmet değerlendirdi ve genç oyuncu ön direk yakınlarında yaptığı kafa vuruşu ile topu ağlarla buluşturdu. 1-0

İlk yarısı 1-0 ev sahibi takımın üstünlüğünde tamamlandı.

İkinci yarıda karşılıklı ataklar ve bol gol pozisyonlarına rağmen iki takım da rakip kaleleri havalandıramayınca AliağaSpor karşılaşmadan 1-0 galip ayrılarak 4. Haftada 4. Galibiyetini aldı.

 

STAT: Aliağa Belediyesi Şehir Stadı

HAKEMLER: Murat Çolak, Cenk Sun,Murat Demir

ALİAĞASPOR: Hasan, Oğuz, Yusuf, Doğan, (Dk 59 Suat) Esen, Felek, Niyazi, Semih, Umut (Dk 75 Sami), Zeki, Mehmet (Dk 86 Eray)

BERGAMA GENÇLERBİRLİĞİ: Şükrü, Ahmet, Ekin, Yiğit, Hüseyin, Kerim, Mahir, (Dk 61 Kaan) Ogün, Umut (Dk 82 Yusuf), Anıl, Berkecan                

GOL: Dk 38 Mehmet (Aliağaspor) 

SARI KARTLAR: Semih, Yusuf, Felek, Niyazi (Aliağaspor),

Umut, Anıl (Bergama Gençlerbirliği Spor)

KIRMIZI KART: Dk 90 Anıl (Bergama Gençlerbirliği Spor)

 

ALİAĞASPOR ANTRENÖRÜ ALPER PEKER: “PLAY OFF’LARA DAHA HAZIR GİTMEK ZORUNDAYIZ”

Maç sonrası basın mensuplarına maçı değerlendiren AliağaSpor Teknik Direktörü Alper Peker: “Maçın zor geçeceğini biliyorduk. Çünkü 3 haftadır kazanıyoruz. Rakipler bize karşı mücadele güçlerini artırıyorlar. Oyunumuzu haftalar geçtikçe daha iyi seviyelere çıkartmak zorundayız. Play off’lara daha hazır gitmek zorundayız. Sakatlıklardan çok yakınıyoruz. Geçen hafta kaptan Bilal ve Erdin’in olmayışı bile bizi etkiledi. Şablonda kaymalar olunca ister istemez biraz bocalıyorsunuz. Daha iyi olacağız. Her zaman söylediğimiz gibi amacımız, takımımızı Süper Amatör Lige çıkarmak” dedi.

 

BERGAMA GENÇLERBİRLİĞİ SPOR TEKNİK DİREKTÖRÜ BEHRAM ÜSTÜN: “MAĞLUP OLSAK DA SONUÇTA ÇOK GÜZEL BİR MAÇ OLDU”

Oyuna genç bir kadro ile girdiklerini belirten Bergama Gençlerbirliği Spor Teknik Direktörü Behram Üstün ise; “Sahaya 99 doğumlu çocuklardan oluşan kadro ile çıktık. Buradan puan da çıkarabilirdik. 1-0 mağlup olsak da sonuçta çok güzel bir maç oldu. İlk defa Aliağa seyircisini bu kadar heyecanlı görüyorum.  Bizim hedefimiz Ligde kalmak. Ama karşımızda Ligin favori takımı AliağaSpor vardı. AliağaSpor daha üst liglerde olmayı kesinlikle hak ediyor. Şehir olarak bunu hak ediyor. Genç oyuncularımızın performansından memnunum. Bugün çok iyi oynadık.

Sezona başarılı giren yeşil-beyazlılar gelecek hafta Cumartesi ise saat 13.00’te Gerenköy’de gerçekleştirilecek maçta rakibi Gerenköy Spor ile mücadeleye devam edecek. 

 

ARTUKLU HABER AJANSI(AHA)ALİAĞA/İZMİR


23.2° / 12.9°
  • BIST 100

    10208,70%1,62
  • DOLAR

    32,39% 0,12
  • EURO

    34,68% 0,01
  • GRAM ALTIN

    2400,66% 0,21
  • Ç. ALTIN

    3877,87% 0,00