ALTINDAĞLI ÇOCUKLAR RÜZGARLA YARIŞTI

Altındağlı çocuklar, 19 Mayıs Atatürk?ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında düzenlenen Gençlik Koşusu?nda ter döktü.

21.05.2015 14:04:03 0
ALTINDAĞLI  ÇOCUKLAR RÜZGARLA YARIŞTI

Altındağlı çocuklar, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında düzenlenen Gençlik Koşusu’nda ter döktü. 16 gençlik merkezinden tam 96 çocuk, koşuyu birinci sırada tamamlamak için birbiriyle yarıştı. Bayanlar ve erkekler olmak üzere iki kategoride düzenlenen koşu Köroğlu Parkı’nda gerçekleşti. Öğrenciler, 600 metrelik kulvarı 3’er kişilik guruplar halinde tamamladı. Gençlik Koşusu’nu İl Atletizm Spor Temsilciliği’nden Ali Çelik yönetti. Dereceye giren çocuklar ise madalyalarına kavuşmanın mutluluğunu yaşadı.

Gençlik Koşusu’na GÜNEŞ doğdu

Gençlik Haftası kapsamında düzenlenen koşuya Güneşevler Gençlik Merkezi damga vurdu. Güneşevler Gençlik Merkezi öğrencileri, hem bayanlarda hem de erkeklerde zirvede yer aldı. Bayrak yarışı şeklinde yapılan koşuda Gamze Sayma, Huriye Sağan ve Sena Tetik’ten oluşan ekip, 2.03’lük derecesiyle bitiş çizgisine en hızlı ulaşan taraf oldu. Bayanlarda ikincilik Karapürçek-1 Gençlik Merkezi’ne giderken, Feridun Çelik Gençlik Merkezi ise üçüncülük elde etti.

Zirvenin adı erkeklerde de değişmedi. Güneşevler Gençlik Merkezi öğrencilerinden Mustafa Uluer, Kağan Şanlı ve Batuhan Pak 1.48’le ipi göğüsledi. Büyük çekişmeye sahne olan koşuda Özkent Akbilek ikinci, Ali Ersoy Gençlik Merkezi ise üçüncü oldu. Yarışmaya katılan tüm çocuklara Altındağ Belediyesi tarafından çanta hediye edildi.

Bu çocuklarda çok iş var

Güneşevler Gençlik Merkezi’nden Sena Tetik, ekip olarak birinci geldiklerini vurguladı. Tetik, arkadaşlarının ortaya koyduğu performansın çok önemli olduğunu belirterek “Onlar olmasaydı kazanamazdım.” dedi. Spor yapmayı çok sevdiğini söyleyen Tetik, voleybol ve yüzmeyle uğraştığını sözlerine ekledi. Sena Tetik, kendilerine gençlik merkezlerini kazandıran Başkan Veysel Tiryaki de teşekkür etti.

Erkeklerde birinci olan Batuhan Pak ise Güneşevler Gençlik Merkezi’ne üye kız arkadaşlarının çok iyi koştuğunu ve büyük bir başarı elde ettiklerini dile getirdi. “Birlikten kuvvet doğar” atasözünü hatırlatan Batuhan Pak, ekip ruhuyla koştuklarının altını çizdi. Batuhan, Gençlik Koşusu’na sıkı bir şekilde hazırlandıklarını ifade ederek, Köroğlu Parkı’nda 4-5 defa 500 metre koştuklarını aktardı.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA/ALTINDAĞ


27.5° / 17.1°
  • BIST 100

    10706,49%0,59
  • DOLAR

    32,20% -0,01
  • EURO

    35,01% 0,02
  • GRAM ALTIN

    2519,76% 0,78
  • Ç. ALTIN

    4035,21% 0,78