Altın Bileklik ve Baget Pırlanta

Zarifliği, inceliği ve evliliği temsil eden baget yüzükler kadınlar tarafından oldukça popüler. Altın bileklik ve tektaş yüzüklerin yanı sıra farklı bir evlilik teklifi için son günlerde baget yüzükler tercih ediliyor

Tanıtım Yazısı 20.07.2019 11:51:40 0
Altın Bileklik ve Baget Pırlanta

Zarifliği, inceliği ve evliliği temsil eden baget yüzükler kadınlar tarafından oldukça popüler. Altın bileklik ve tektaş yüzüklerin yanı sıra farklı bir evlilik teklifi için son günlerde baget yüzükler tercih ediliyor. Baget yüzükler, firma tarafından müşterinin özel isteklerine göre de hazırlanıyor. Baget yüzüklerin diğer yüzüklerden farkı kesim özelliğidir. Baget yüzükler yuvarlak olmasından ziyade ince ve uzun olması nedeniyle daha çok tercih ediliyor.

 

Sıra dışı bir yüzükten daha farklı olan baget yüzükler evlilik teklifi etmek isteyen adaylar tarafından günümüzde oldukça tercih edilmekte. Firma tarafından uzmanlar ile hazırlanan baget yüzükler, 0,9 karattan başlayarak 0,60 karat ve üzeri ürün seçeneği sunuyor. Ayrıca fiyat aralığı ise 1000 TL’den başlayarak bütçeye göre şekilleniyor. Ürünü aldığınızda mücevher kutusu içerisinde, garanti koşullarında müşteriye sunuluyor. Ayrıca ürünler sertifikalı ve internetten alındığında ise ücretsiz olarak sigortalı kargo eşliğinde müşteriye sunuluyor.

 

Yüzük Alırken Dikkat Edilecekler

 

Baget yüzükler daha çok karatı yüksek olan yüzükleri tercih etmek isteyenler için üretilmiştir. Parlaklığı ve yuvarlaklığının eşit olması için karatının büyük olması gerekir. Baget yüzükleri tercih ederken diğer yüzükler gibi berraklık söz konusu olmamalıdır. Eğer bakıldığında bir leke yok ise yüzlük alınabilir. Bu yüzükler firma tarafından özenle hazırlanarak danışmanlar tarafından da inceleniyor.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ŞİRKET HABERLERİ


25.2° / 13.9°
  • BIST 100

    10218,58%-0,49
  • DOLAR

    32,19% -0,11
  • EURO

    34,79% 0,17
  • GRAM ALTIN

    2444,59% 0,51
  • Ç. ALTIN

    3950,05% 1,88