ALTIN DİBE VURDU
Altın, yüzde 1,5 oranında düşüşle son üç ayın en düşük seviyesine geriledi.
ABD piyasasında başlayan işlemler ile düşüşü hızlanan altının ons fiyatı 11 Temmuz`dan beri gördüğü en düşük seviye olan 1,262,99 doları gördükten sonra 1.270 dolar seviyelerinde dengelenme çabasındaydı.
Bugünkü düşüşüyle yılbaşından bu yana yüzde 24,60 oranında değer kaybeden altının onsunun son bir aydaki düşüşü ise yüzde 7`yi aştı.
Analistler, büyük fonların altın satışının fiyatlar üzerinde baskı oluşturmaya devam ettiğini belirterek, yaz aylarında artan fiziki talebin tekrar azalmasıyla fiyatlarda aşağı yönlü baskıların arttığını kaydediyor.
ABD Merkez Bankası`nın (FED) 29-30 Ekim tarihli toplantısından çıkacak kararların altının yönü üzerinde belirleyici olacağını ifade eden analistler, ABD`deki borç tavanı ve hükümetin kepenk kapatması ile ilgili haberlerin de takip edilmesi gerektiğini belirtiyor.
-
1
Aliağa’da Ücretli Otopark Uygulaması Başlıyor
-
2
Başkan Şahin Mamak'ta Öğrencilerle Fidan Dikti
-
3
TÜRKİYE BELEDİYELER BİRLİĞİ ENCÜMENİNDEN AÇIKLAMA
-
4
TÜRK-İŞ GENEL BAŞKANI ERGÜN ATALAY'DAN SAVAŞA VE SESSİZLİĞE KARŞI ULUSLARARASI SENDİKALARA ÇAĞRI
-
5
DİKA'dan Mardin İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne Proje Yazma Eğitimi
-
6
Dişhekimleri Ağız ve Diş Sağlığının Önemine Dikkat Çekti
-
7
ABB’NİN ÖRNEK PROJESİ HPV AŞI UYGULAMASI İÇİN YENİ BAŞVURU DÖNEMİ BAŞLADI
-
8
Midyat’ta Orman Haftasında Fidanlar Toprakla Buluştu
-
9
Can Atayılmaz ve Ceren Sagu'dan; '' Atarım İçime''
-
10
REKTÖR ÖZCOŞARDAN KALİTE GELİŞTİRİCİ AKADEMİK PERSONELE TEŞEKKÜR TOPLANTISI
-
11
GEMLİK BELDİYESİ'NDEN İLÇEDE PEYZAJ ÇALIŞMALARI
-
BIST 100
15739,55%-0,84
-
DOLAR
44,45% 0,28
-
EURO
51,30% 0,09
-
GRAM ALTIN
6321,36% 1,21
-
Ç. ALTIN
10554,54% -0,56



