Altındağ`da Kurban kesim yerleri belirlendi!

Altındağ ilçesi Belediyesi kurban kesecek vatandaşlara daha iyi bir hizmet verebilmek amacıyla, çalışmalarını sıklaştırdı. Altındağ?da bu yıl Karapürçek?te bulunan ?Kurban Satış Alanı? dışında, 2 ayrı nokta daha, kurban kesim alanı olarak belirlendi.

8.09.2016 18:27:14 0
Altındağ`da Kurban kesim yerleri belirlendi!

Altındağ ilçesi Belediyesi  kurban kesecek vatandaşlara daha iyi bir hizmet verebilmek amacıyla, çalışmalarını sıklaştırdı. Altındağ’da bu yıl Karapürçek’te bulunan “Kurban Satış Alanı” dışında, 2 ayrı nokta daha, kurban kesim alanı olarak belirlendi

 

Karapürçek Mahallesi Kurban Satış Alanı dışında, İskitler Mahallesi ve Site-Yıldız Semt Pazarları “Kurban kesim yeri” olarak kullanılabilecek. Belirlenen yerler dışında, kamuya açık, halk sağlığını tehdit edecek ve sağlıksız biçimde kurban kesimine ise asla müsaade edilmeyecek. Kanunlara aykırı kurban kesimi yapan vatandaşlara cezai işlem uygulanacak.

 

Zabıta ekiplerinin belirlenen alanlarda hazırlıklarını tamamladığını belirten Zabıta Müdürümüz Süleyman Onaycı, halkın kurban ibadetini daha sağlıklı ve huzur içerisinde yapması için, Zabıta Müdürlüğü’nün kurban bayramı öncesi ve bayram süresince 24 saat hizmet vereceğini söyledi. Kurban satışı ve kesimi ile ilgili uyarılarda da bulunan Onaycı, belirlenen kurban satış ve kesim yerleri dışında cadde, sokak ve binaların arasında kurban satış ve kesimine izin verilmeyeceğini de ifade etti.

 

Kurban kesim alanları neresi?

Belediyemiz tarafından belirlenen kurban kesim yerleri şöyle:

·İskitler Semt Pazarı (Zübeyde Hanım Mahallesi, Tesfiyeci Sokak ile Seçim Sokak arası)

·Site-Yıldız Semt Pazarı (Ali Ersoy Mahallesi 83’üncü Sokak)

·Karapürçek Mahallesi Altındağ Belediyesi Kurban Satış Alanı

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA/ALTINDAĞ


28.6° / 15.4°
  • BIST 100

    10643,58%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04