ALTINOK`TAN ANKET TEPKİSİ

BBP KEÇİÖREN BELEDİYE BAŞKAN ADAYI TURGUT ALTINOK YAPTIĞI BASIN AÇIKLAMASI İLE``GERÇEKDIŞI ANKETLERLE KAMUOYUNU YANLIŞ YÖNLENDİRİYORLAR. ``DEDİ

Siyaset 12.03.2014 10:44:54 0
ALTINOK`TAN ANKET TEPKİSİ

BBP KEÇİÖREN BELEDİYE BAŞKAN ADAYI TURGUT ALTINOK YAPTIĞI BASIN AÇIKLAMASI İLE``GERÇEKDIŞI ANKETLERLE KAMUOYUNU YANLIŞ YÖNLENDİRİYORLAR. ``DEDİ

30 Mart 2014 tarihinde yapılacak Yerel Seçimlerde Seçim Günü yaklaştıkça,Gerilim de artıyor.Ankara ili Keçiören ilçsesinde BBP Keçiören Belediye Başkanlığının Güçlü adaylarından Turgut Altınok Bugün yaptığı Basın açıklaması ile önemli bir yaraya parmak bastı.Altınok yaptığı yazılı basın açıklamasında:``son günlerde bazı medya kuruluşlarında yayınlanan anketlerin halkın kafasını karıştırmak ve manüple etmek için hazırlatılmış gerçekdışı anketler olduğunu ``belirtti. 

BBP Keçiören Belediye Başkan Adayı Turgut ALTINOK,son günlerde bazı medya kuruluşlarında yayınlanan anketlerin halkın kafasını karıştırmak ve manüple etmek için hazırlatılmış gerçekdışı anketler olduğunu belirtti. 

Son olarak yayınlattırılan anketlerde rakipleriyle arasında büyük oranda fark gösterildiğini ve bunun tamamen hayal ürünü olduğunu belirten ALTINOK şöyle konuştu ; 

“ Bizim tamamen bağımsız olarak yaptırdığımız çalışmalarda ortaya çıkan sonuç ,bu manüple anketlerden hayli farklı. Bizim araştırmalarımıza göre Keçiören’de Turgut ALTINOK’un şu andaki oyu yüzde 42 . AKP adayı yüzde 32 , MHP adayı yüzde 10, CHP adayı yüzde 13 ve diğerleri ise yüzde 3 gibi bir oy oranına sahip. 
Biz de biliyoruz,Keçiörenliler de biliyor ve hatta tüm Ankaralılar da biliyor ki, birileri tarafından tüm bu taraflı ve düzmece olarak hazırlattırılmış bu anketler ,onların kaybetme korkusundan dolayı başvurdukları çirkin oyunlardır. Özellikle son günlerde Turgut ALTINOK’un ne kadar önde olduğunu, Keçiörenliler tarafından nasıl sevgiyle ve hasretle kucaklandığını,Keçiören’de nasıl özlemle beklendiğini gördüler. İşte bu gerçek onları korkuttu. Bu gerçek onları kaybetme telaşına düşürdü. İşte bu yüzden de kamuoyunu yanıltıp aldatıp yanlış yönlendirmek, halkın kafasını karıştırmak, Turgut Altınok’a gelecek oyları engelleyebilmek için böyle çirkefçe oyunlara başvurmaya başladılar.Halkın iradesiyle oynamaya çalışmakla,kamuoyunu aldatmaya çalışmakla,hileli yollara başvurmakla Turgut ALTINOK’u engelleyemezler,önüne geçemezler. Keçiören halkı kendisine hizmet verenle hizmet vermeyeni, her zaman yanında arasında olanla yanında olmayanı, Keçiören’i Keçiören yapanla, yapılmış eserleri yıkmaya çalışanları çok iyi biliyor ve görüyor. 
“HODRİ MEYDAN ORTAK ANKET YAPALIM” 
Ben daha önce de söyledim,şimdi de söylüyorum. Böyle yanlı ,taraflı,sahte anketlerle yalan dolan yollara başvuracağınıza çıkın meydana adam gibi ortak anket yaptıralım. Güvenilir bağımsız bir kuruluş seçelim ve ortak anket yaptıralım. İşte o zaman herkes görsün gerçeği. Ben sonuna kadar kendime güveniyorum. Çünkü Turgut ALTINOK dün de halkın arasındaydı,bugün de halkın arasında. Halkın arasına giremeyenler, seçimden seçime ortaya çıkanlar buna yanaşamazlar. 
Hodri meydan diyorum. Buyurun gelin yapalım ortak anketi herkes tüm gerçeği görsün. Kimin oyu ne kadar ortaya çıksın.


ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA

HABER:ABDULLAH ORTAÇ/KEÇİÖREN


28.6° / 18°
  • BIST 100

    10792,5%-0,98
  • DOLAR

    32,21% 0,13
  • EURO

    34,82% -0,03
  • GRAM ALTIN

    2417,15% 0,32
  • Ç. ALTIN

    3940,55% 0,00