ALTINOK`TAN KEÇİÖRENLİ MARDİNLİLERE SEÇİM VAATLERİ

BBP Keçiören Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok,Toplantıya özel olarak davet edilen Artuklu Haber Genel Yayın Yönetmeni İsmail Dinçel'e Özel açıklamalarda bulundu.

Gündem 3.02.2014 13:40:15 0
ALTINOK`TAN KEÇİÖRENLİ MARDİNLİLERE SEÇİM VAATLERİ

Büyük Birlik Partisi Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok’tan,Miting GİBİ Seçim Bürosu açılışı.Türkiye’nin en Büyük ilçesi olan Keçiören`de Gazino durağıiAşıkpaşa caddesi Seçim Bürosu açılışına Yüzlerce Mardinli vatandaş da katıldı.,BBP Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok’un , Keçiören ilçesinde Gazino durağındaki Aşıkpaşa Caddesinde Mardinli vatandaşların yoğunlukta olduğu  ve   ilçe seçim çalışmalarını sürdüreceği Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışı adeta miting havasında geçti.

Aşıkpaşa Caddesi Seçim bürosunun Yoğun bir katılıma sahne olan açılışına  Yüzlerce Mardinli vatandaş ta katıldı.

Mardinli vatandaşların yoğun olarak katıldığı açılış Töreninde Bir konuşma yapan BBP Keçiören Belediye Başkan adayı Turgut Altınok Burada yaptığı konuşmasında şunları söyle4di:’’Keçiörenli Kardeşlerimizin katkılarıyla, dualarıyla ve destekleriyle 30 Mart’ta Başkan seçilmem halinde Birçok Eser’e birlikte imza atacağız. Keçiören’de Yaşayan ve çok sevdiğim Mardinli Kardeşlerimize bir bina tahsis ederek STK’larının bu binada rahatça çalışmalarını yürütebileceği ortam yaratacağız, Mardin’de Belediye ile Ortak hareket Ederek Keçiörende ilk Başkanlık Dönemimde kazandırdığım Şelalenin aynısını Mardin’de yaparak Mardinli Kardeşlerimim hizmetine sokacağız. Mardin ve Mardinliler çok çok seviyorum.’’ dedi.

  BBP Keçiören Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok,Toplantıya özel olarak davet edilen Artuklu Haber Genel Yayın Yönetmeni İsmail Dinçel’e şunları söyledi; “Keçiören Öncekiş yıllarda  gecekondusuyla, çamurlu yolları ile virane bir ilçeydi. Keçiören ilçesine yapılmayan hizmetleri Başkanlığım döneminde gerçekleştirdim. Sebze Meyve Pazarlarını disipline ederek Keçiörenli vatandaşların rahat ve Temiz bir ortamda alışverişlerini yapabilecekleri nezih ortamlar yarattık. Mamak bizim dönemimizde ilkleri gördü ve artık gelişerek değişen artık Keçiören  Ankara’nın en mütevazi ve yaşanır ilçesi haline Başkanlığım döneminde yaptığım çalışmalarla getirdiğimiz ilçeyi Daha Modern ve Yaşanır Bir Kent Haline Getirmek için Yeniden aday Oldum.’’Dedi.

 

 ARTUKLU HABER AJANSI-ÖZEL HABER

HABER:İSMAİL DİNÇEL


23.6° / 12.3°
  • BIST 100

    10218,58%-0,49
  • DOLAR

    32,19% -0,11
  • EURO

    34,79% 0,17
  • GRAM ALTIN

    2444,59% 0,51
  • Ç. ALTIN

    3950,05% 1,88