ALTINOK`TAN,GÖKÇEK`E SERT YANIT!

BBP Keçiören ilçe Belediye Başkan adayı Turgut Altınoktan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek`e sert yanıt.

Gündem 17.02.2014 21:10:54 0
ALTINOK`TAN,GÖKÇEK`E SERT YANIT!

BBP Keçiören ilçe Belediye Başkan adayı Turgut Altınok`tan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek`e sert yanıt.Keçiören ilçesi güçlü Belediye Başkan adaylarından BBP Adayı Turgut Altınok,Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı ve Ak Parti Ankara B.B Belediyesi Başkan adayı Melih Gökçek`in kendisine yönelik olarak 2009 yılında görevden ayrılırken Belediyeye 150 milyon borç bıraktığı yönündeki iddiaları  yalanladı.

BBP Keçiören ilçesi Belediye Başkan adayı Turgut Altıonok,Melih Gökçek`in iddailarına ilişkin Bir Basın açıklaması yaparak,Kamuoyunu bilgilendirdi.Altınok Basın açıklamasında şunları söyledi:

``Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek şahsım hakkında bazı asılsız iddialarda bulunulmuştur. Henüz yasal süreci tamamlanmamış bir konuda kendisini Yargıtay hakimleri yerine koyarak hüküm vermeye kalkmış, bu haliyle henüz görülmekte olan bir davada yüce mahkemeyi etkilemeye yönelik asılsız iddiaları ile asıl kendisi suç işlemiştir. 

Melih Gökçek’in bu ilk kahinlik denemesi değildir. Daha önce de siyasi yasağı bulunması nedeniyle sayın Başbakan hakkında “Bu adamdan muhtar bile olmaz” kehanetinde bulunmuştu. Sayın Cumhurbaşkanı ile Sayın Başbakan Yardımcısı Bülent ARINÇ hakkında da zamanında görülmekte olan “Kayıp Trilyon” davasında sanık olarak yargılandıkları için “Abdullah ve Bülent’ten de bir şey olmaz. Benim hiç bir engelim yok. Başbakan ben olacağım” kehanetinde bulunmakla kalmayıp bir parti bile kurmuştu.

Melih Gökçek kahinliği bırakıp Ankaramız için çalışmalı ve asılsız iddialar ile Keçiörenli hemşehrilerimizin kafalarını karıştırmaya çalışmaktan vazgeçmelidir. Zira elindeki anketlerden de anlaşıldığı üzere ne yaparlarsa yapsınlar Keçiörenli hemşehrilerimiz şahsıma göstermiş olduğu teveccüh ve hiç bir şekilde eksilmeyecek ve 30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan mahalli seçimlerde bu teveccüh ve sevgi oy kullanılan sandıklarda tezahür edecektir. 

Ayrıca 2009 yılında görevden ayrılırken Belediyeye 150 milyon TL borç bıraktığım da kesinlikle doğruları yansıtmamakta olup sadece kamuoyu önünde şahsıma karşı bir karalama çabasından öte bir şey değildir. İşin aslı 2009 yılında Keçiören Belediye Başkanlığı görevimi devrederken borçlu bir belediye değil alacaklı bir Belediye devretmiştim. Şöyle ki;

Belediyemizin SSK vs. devlete olan borcu 8 Milyon TL piyasaya olan borcu ise 18 milyon TL olmak üzere toplam 26 milyon TL idi. Öte yandan Ankara Büyükşehir Belediyesinden ve ASKİ`den ise yaklaşık olarak 35 milyon TL alacağı vardı. Tüm bunlara ek olarak Başkanlığım süresince imar uygulamaları ile Belediyemize kazandırdığımız 750 dönüm arsa ve 262 adet daire –yaklaşık değerleri toplamı 500 milyon TL’dir- Keçiören Belediyesine gayrimenkul olarak bırakılmıştır. 

Kısaca mevcut Belediye Başkanına borçlu değil alacaklı ve gayrimenkul zengini bir Belediye bıraktık. 

Melih Gökçek bizi kendisi ile karıştırmaktadır. 20 yıl boyunca başkanlık ettiği Ankara Büyükşehir Belediyesi ülkemizin en borçlu belediyesidir. Önce kendisi bunun hesabını vermeli ve bizi yalan yanlış ithamlarla karalamaya çalışmaktan vazgeçerek güzel Ankaramız için gayret göstermelidir. 

Keçiörenli hemşehrilerimize sevgi ve saygılarımla...``Açıklamasında bulundu.



ARTUKLU HABNER AJANSI-ANKARA


30.1° / 18.2°
  • BIST 100

    9722,09%0,80
  • DOLAR

    32,54% 0,01
  • EURO

    34,81% -0,08
  • GRAM ALTIN

    2429,62% -0,01
  • Ç. ALTIN

    3994,55% -0,61