AMASYA 014 - 2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI DEĞERLENDİRİLDİ

Vali İ. Halil Çomaktekin Amasya Eğitim İl Danışma Kurulu Toplantısına başkanlık etti.

29.06.2015 14:38:44 0
AMASYA 014 - 2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI DEĞERLENDİRİLDİ

Vali İ. Halil Çomaktekin  Amasya Eğitim İl Danışma Kurulu Toplantısına başkanlık etti. 

Toplantıya Vali Çomaktekin’in yanı sıra Vali Yardımcısı İrfan Demiröz, Rektör Yardımcısı Murat Gökdere, İl Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Güneş, Belediye Başkan Yardımcısı Cengiz Erdem, kurum müdürleri ve Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri katıldı. 

Vali Çomaktekin toplantıda yaptığı konuşmada şunları kaydetti: “2014-2015 eğitim-öğretim yılını Amasya İl Milli Eğitim Müdürlüğü olarak başarılı şekilde geçirdiğimize inanıyorum. Bu başarıda İl Milli Eğitim Müdürümüzün, çalışma arkadaşlarının, fedakâr öğretmenlerin, velilerimizin ve öğrencilerimizin büyük bir özverisi, gayreti ve desteği oldu. Bu çalışmalarımızda kurumlarımız önemli destek verdiler. Belediye Başkanlığımız, Halk Sağlığı Müdürlüğümüz, Defterdar bey, İl Özel İdaresi Genel Sekreterliğimiz, ihtiyaç durumuna göre bütün kuramlar devreye girerek Milli Eğitim çalışmalarının başarılı bir şekilde yürütülmesine katkı sundular.

Okullarda öğrenciler tatile girdi fakat yeni eğitim-öğretim yılının daha başarılı geçmesi için Milli Eğitim Müdürlüğümüz diğer ilgili kurum ve kuruluşlarla bir çalışma içerisinde olacaklar. Yeni eğitim-öğretim yılına hazırlıklar yapacaklar. Geçen yılın bir değerlendirmesini yapıp, güzel ve eksik tarafları değerlendirerek yeni bir sayfa açacaklar.” Çomaktekin ayrıca önümüzdeki dönemde eğitim kalitesinin arttırılması ve öğrencilerimizin daha da başarılı olabilmesi için nelerin yapılabileceği konusunda görüş alışverişinde bulunulacağını söyleyerek, geçtiğimiz dönemde görev alan tüm öğretmen ve idarecilere yaptıkları çalışmalardan ötürü teşekkür etti. Toplantı yapılan değerlendirmelerin ardından sona erdi. Toplantı sonunda Zübeyde Hanım Üçler İlkokulunda incelemelerde bulunan Vali Çomaktekin, okulun genel durumuyla ilgili yetkililerden bilgi aldı.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-AMASYA


27.8° / 14.8°
  • BIST 100

    10643,58%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04