AMASYA BAROSU KADIN KOMİSYONUNDAN VALİ ÇOMAKTEKİN?E ZİYARET

8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle Amasya Barosu Yönetim Kurulu Üyesi Av. Gönül Cebeci ile Kadın Komisyonu üyeleri Av. A. Fulya Özkan ve Av. D. Beste Yalçın Vali İ. Halil Çomaktekin?i ziyaret etti.

1.03.2016 16:20:00 0
AMASYA BAROSU KADIN KOMİSYONUNDAN VALİ ÇOMAKTEKİN?E ZİYARET

8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle Amasya Barosu Yönetim Kurulu Üyesi Av. Gönül Cebeci ile Kadın Komisyonu üyeleri Av. A. Fulya Özkan ve Av. D. Beste Yalçın Vali İ. Halil Çomaktekin’i ziyaret etti.

Ziyaretlerinden ötürü misafirlerine teşekkür eden Vali Çomaktekin yaptığı açıklamada şunları kaydetti: “Kadınlarımız toplumlar için önemlidir. Aileyi ayakta tutan, çocukları yetiştiren ve şekillendiren annelerdir. Büyük zahmetlere katlanarak, yuvaların sağlam olması, ailenin ayakta durması ve topluma güzel nesillerin yetiştirilmesi için anneler her zaman büyük bir gayret ve fedakârlık sarf etmektedirler. Kadının geri plana atıldığı toplumların mutlu olması ve geleceğinin aydınlık olması düşünülemez. Kadınlarımız son yıllarda çeşitli faaliyetlerde daha yoğun yer almaya başladılar. Bu durum toplumumuzun kısa sürede daha iyi gelişmesini sağlayacaktır.”

Amasya Barosu Yönetim Kurulu Üyesi Av. Gönül Cebeci ise şiddete uğrayan veya şiddete uğrama tehlikesi bulunan kadınların, çocukların, aile bireylerin ve tek taraflı ısrarlı takip mağduru olan kişilerin korunması ile bu kişilere yönelik şiddetin önlenmesi amacıyla alınacak tedbirlere ilişkin Amasya Barosu tarafından yürütülmekte olan “Gelincik Projesi” ve bunun yanında yapılacak çeşitli etkinlikler hakkında Vali Çomaktekin’e bilgiler verdi.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-AMASYA


27.5° / 17.1°
  • BIST 100

    10643,58%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04