AMASYA`DA DÜNYA KADINLAR GÜNÜ ÇEŞİTLİ ETKİNLİKLERLE KUTLANDI

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, Mamak İlçe Milli Eğitim Müdürü Rahmi Güney ile birlikte Gülveren Anadolu Lisesi?nin konferans salonunun açılışını yaptı.

8.03.2016 15:56:43 0
AMASYA`DA DÜNYA KADINLAR GÜNÜ ÇEŞİTLİ ETKİNLİKLERLE KUTLANDI

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, Mamak İlçe Milli Eğitim Müdürü Rahmi Güney ile birlikte Gülveren Anadolu Lisesi’nin konferans salonunun açılışını yaptı. Ankara İl Milli Eğitim Müdürlüğü destekleriyle okula kazandırılan 120 kişi kapasiteli konferans salonunu inceleyen Akgül, açılış sonrası öğrencilerin yeni konferans salonlarındaki hazırladıkları ilk sunumlarını izledi. Açılış programının ardından Akgül ve Güney 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle önce Gülveren Anadolu Liseli daha sonra Şehit Arslan Kulaksz İlkokulu öğretmenlerinin Kadınlar Günü’nü kutlayarak karanfil dağıttı.

Eğitime destek görevimiz

Akgül, çocukların en iyi ortamlarda eğitim alarak, tam donanımlı yetişmelerine için Mamak Belediyesi olarak ilçedeki okullara destek verdiklerini kaydetti. Akgül, “Yerel yönetimlerin bir görevi de eğitim ve öğretim kurumlarına elinden geldiği ölçüde destek vermektir. Ben bu güzel mekânın şimdiden çok önemli kültürel ve sanatsal etkinliklere imza atacağına inanıyorum. Salon öğrencilerimize ve okulumuza hayırlı olsun” dedi. Mamak İlçe Milli Eğitim Müdürü Rahmi Güney de, “Mamak’ta eğitim seviyesini daha da yükseklere çekmek, fiziki yönden ise okullarımızın eksiğinin kalmaması gerekiyor. Mamak’ın gelişmesi yanında sosyal, kültürel ve sportif anlamda yeni ufuklar açması sebebiyle Mamak Belediye Başkanımız Mesut Akgül’e teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-AMASYA

 


27.8° / 14.8°
  • BIST 100

    10643,58%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04