AMASYA`DA GELECEĞİN VALİLERİ,VALİ ÇOMAKTEKİN`İ ZİYARET ETTİ

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle İl Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Güneş, Yavuz Selim Ortaokulu Müdürü Cengiz Küçüker, öğretmen Zeynep Kontaş ve öğrenciler E. Ahmet Haklı, A. Melahat Yavuz ve Emine Kabacı Vali İ. Halil Çomaktekin?i zi

22.04.2016 15:03:36 0
AMASYA`DA GELECEĞİN VALİLERİ,VALİ ÇOMAKTEKİN`İ ZİYARET ETTİ

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle İl Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Güneş, Yavuz Selim Ortaokulu Müdürü Cengiz Küçüker, öğretmen Zeynep Kontaş ve öğrenciler E. Ahmet Haklı, A. Melahat Yavuz ve Emine Kabacı Vali İ. Halil Çomaktekin’i ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Vali İ. Halil Çomaktekin, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün dünya çocuklarına armağanı olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının, dünyada kutlanan tek çocuk bayramı olduğunu ifade ederek, küçük misafirlerinin ve tüm çocukların bayramını kutladı. Vali Çomaktekin ayrıca, 23 Nisan’ın önemli bir gün olduğunu belirterek, “Dünyada hiçbir millette olmayan bu bayram, çocuklara vermemiz gereken değeri gösteriyor. Çünkü onlar ülkemizin ve milletimizin geleceğini temsil etmektedirler. Çocuklarımızdan beklentilerimiz daima azimle çalışmaları, dürüst olmaları ve milletimizi daha ileri noktalara taşıyabilmek için gayret göstermeleridir. Evlatlarımızın milli ve manevi değerlerine bağlı olarak, tam donanımlı bir şekilde yetişmelerini sağlayan öğretmenlerimize şükranlarımı sunuyorum.” dedi.

Daha sonra Valilik makamına oturan E. Ahmet Haklı, A. Melahat Yavuz ve Emine Kabacı geleceğe dair hedeflerinden ve beklentilerinden bahsettiler. Çomaktekin “Gelecekte inşallah bu makamlar sizlerin olacak ve sizler ülkemizi daha ileri seviyelere taşıyacaksınız.” dediği misafirlerine ziyaretin sonunda çeşitli hediyeler verdi.

 

 


23.9° / 12.1°
  • BIST 100

    10336,5%0,68
  • DOLAR

    32,26% 0,03
  • EURO

    34,65% -0,15
  • GRAM ALTIN

    2406,12% 0,25
  • Ç. ALTIN

    3903,08% 0,00