AMASYA KARAKUCAK GÜREŞLERİ SONA ERDİ

Amasya Valisi İ. Halil Çomaktekin, Amasya Uluslararası Atatürk Kültür ve Sanat Festivali Etkinlikleri kapsamında düzenlenen Karakucak Güreş müsabakalarını izledi

Gündem 14.06.2015 15:37:51 0
AMASYA KARAKUCAK GÜREŞLERİ SONA ERDİ

Amasya Valisi  İ. Halil Çomaktekin, Amasya Uluslararası Atatürk Kültür ve Sanat Festivali Etkinlikleri kapsamında düzenlenen Karakucak Güreş müsabakalarını izledi.

2 Haziran Stadyumundaki programa ayrıca Belediye Başkanı Cafer Özdemir, İl Genel Meclis Başkanı Mustafa Çıttir, protokol üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

Halkımızın yoğun ilgi gösterdiği müsabakalar, sporcuların çekişmeli performanslarıyla büyük ilgi gördü. Müsabakaların sonunda Vali Çomaktekin 1. olan başpehlivana ödülünü verirken, dereceye giren diğer sporculara ödülleri protokol üyeleri tarafından verildi.

Daha sonra Amasya Uluslararası Atatürk Kültür ve Sanat Festivali etkinlikleri kapsamında Şehzadeler Gezi Yolunda düzenlenen yabancı halk dansları gruplarının gösterileri sergilendi. Buradaki programa Vali İ. Halil Çomaktekin, Vali Yardımcısı Nevzat Sinan, protokol üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Mısır, Kırgızistan, Bosna Hersek, Portekiz, Osetya, Azerbaycan, Litvanya, İnguşetya yabancı halk dansları grupları muhteşem bir gösteri sergilediler. Etkinlikte halk dansları topluluklarının gösterileri göz doldurdu ve katılımcılardan büyük alkış aldı. Programın sonunda Vali Çomaktekin halk dansları topluluğuyla Yeşilırmak önünde hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-AMASYA

 

 


32.3° / 20.7°
  • BIST 100

    9745,5%-0,85
  • DOLAR

    34,18% 0,13
  • EURO

    38,07% -0,43
  • GRAM ALTIN

    2925,68% -0,25
  • Ç. ALTIN

    4867,96% 0,00