AMASYA, SALON HOKEYİ SÜPER LİGİ MÜSABAKALARINA EV SAHİPLİĞİ YAPIYOR

Amasya Valisi İ. Halil Çomaktekin İlimizde düzenlenen Salon Hokeyi Süper Ligi 1. Etap karşılaşmaları kapsamında Amasya Gençlik Spor Kulübü ve Gaziantep Polis Gücü Kulübü arasında oynanan müsabakayı izledi.

28.11.2015 15:52:18 0
AMASYA, SALON HOKEYİ SÜPER LİGİ MÜSABAKALARINA EV SAHİPLİĞİ YAPIYOR

Amasya Valisi  İ. Halil Çomaktekin İlimizde düzenlenen Salon Hokeyi Süper Ligi 1. Etap karşılaşmaları kapsamında Amasya Gençlik Spor Kulübü ve Gaziantep Polis Gücü Kulübü arasında oynanan müsabakayı izledi. 

Amasya Kapalı Spor Salonunda oynanan mücadeleyi ayrıca Belediye Başkanı Cafer Özdemir, Türkiye Hokey Federasyonu Başkanı Kıvanç Hürdoğan, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdullah Kodek, protokol üyeleri, öğrenciler ve çok sayıda sporsever izledi. Verilen bilgilere göre 26-29 Kasım tarihleri arasından ilimizde yapılacak olan Salon Hokeyi Süper Ligi 1. Etap karşılaşmalarında erkekler kategorisinde 10, bayanlar kategorisinde ise 8 takım mücadele edecektir. A Spor Kanalından da canlı olarak yayınlanacak olan müsabakalar İlimizin tanıtımına yapacağı katkıdan ötürü ayrıca önem taşımaktadır.

Bu kapsamda karşılaşma öncesi müsabakaları yayınlayan A Spor Kanalına canlı yayında röportaj veren Vali İ. Halil Çomaktekin, Amasya’nın binlerce yıllık tarihinde bir çok medeniyete ev sahipliği yapmış, Anadolu’nun en köklü yerleşim yerlerinden birisi olduğunu ifade ederek, Amasya’nın tarihte ve Cumhuriyete giden yolda taşıdığı önemle birlikte, herkesin gezip görmesi gereken bir yer olduğunu belirtti. Son yıllarda Amasya’da spor altyapısının kat ettiği büyük gelişime de dikkat çeken Vali Çomaktekin, maçların oynanacağı Amasya Kapalı Spor Salonunun da yeni tesislerden olduğunu vurgulayarak, bundan sonraki süreçte İlimizin spor alanında daha fazla ulusal ve uluslararası turnuvaya ev sahipliği yapmak istediğini söyledi. Çomaktekin sözlerinin sonunda tüm sporseverleri Salon Hokeyi Süper Ligi 1. Etap müsabakalarını izlemeye davet etti.

Röportajın ardından müsabaka başlarken, her iki takımın da güzel bir oyun sergilediği karşılaşmadan Gaziantep Polis Gücü Kulübü 7-5’lik skorla galip ayrıldı. Müsabaka sonunda her iki kulübün yönetici, antrenör ve sporcularını tebrik eden Vali Çomaktekin, Salon Hokeyi Süper Lig maçlarına çıkacak tüm takımlara başarılar diledi.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-AMASYA


38.6° / 25.9°
  • BIST 100

    10767,8%-0,03
  • DOLAR

    32,93% 0,11
  • EURO

    35,38% 0,11
  • GRAM ALTIN

    2462,73% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3985,74% 0,00