Tarih: 01.04.2016 19:05

AMASYA ŞEHİDİNİ EBEDİYETE UĞURLADI

Facebook Twitter Linked-in

Hakkari’de Şehit olan Polis Memuru İdris Bolat’ın naaşı Sultan Bayezid Camiinde düzenlenen cenaze töreninin ardından Taşova İlçemize bağlı Karamuk Köyünde toprağa verildi.

Sultan Bayezid Camiinde düzenlenen cenaze törenine Şehidimizin ailesi ve yakınlarının yanı sıra, Vali İ. Halil Çomaktekin, Amasya Milletvekilleri Naci Bostancı, Mustafa Tuncer ve Haluk İpek, Garnizon Komutanı Tuğg. Mustafa Yılmaz, Belediye Başkanı Cafer Özdemir, Vali Yardımcıları İrfan Demiröz, Ferhat Burakgazi ile Eşref Yonsuz, protokol üyeleri, askeri erkan, emniyet mensupları ve binlerce vatandaş katıldı.

Tören öncesi şehidimizin ailesine taziyelerini sunan Vali Çomaktekin, Şehidimize Allah’tan rahmet, aile fertlerine ve milletimize ise başsağlığı diledi. Daha sonra Sultan Bayezid Camiinde Cuma Namazına müteakiben kılınan cenaze namazının ardından Şehidimizin naaşı protokol üyeleri ve halkımızın da eşlik ettiği konvoyla Taşova Karamuk Köyüne götürüldü. Dualar eşliğinde cenaze toprağa verilirken, defin töreninin sonunda Vali İ. Halil Çomaktekin Şehidimizin babasına bayrağımızı takdim etti. Aziz Şehidimize Allah’tan rahmet, ailesine ve milletimize başsağlığı dileriz.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-AMASYA




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —