AMASYADA KURUM MÜDÜRLERİ İFTAR YEMEĞİNDE BULUŞTU

Amasya Valiliği öncülüğünde başlatılan ve ayda bir kez düzenlenen İl Müdürleri Yemeği ramazan dolayısıyla iftar programı şeklinde gerçekleştirildi.

16.07.2015 09:56:54 0
AMASYADA KURUM MÜDÜRLERİ İFTAR YEMEĞİNDE BULUŞTU

Amasya Valiliği  öncülüğünde başlatılan ve ayda bir kez düzenlenen İl Müdürleri Yemeği ramazan dolayısıyla iftar programı şeklinde gerçekleştirildi.

Görev yerleri değişen Vali Yardımcısı ve İlçe Kaymakamlarına veda yemeği niteliğinde olan ve geleneksel hale gelen yemeğin ev sahipliğini ise Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği yaptı.

İftar programına Vali İ. Halil Çomaktekin, Amasya Üniversitesi Rektörü Metin Orbay, Vali Yardımcıları Nevzat Sinan, Suat Seyitoğlu, Ferhat Burakgazi, İlçe Kaymakamları, protokol üyeleri ve Amasya ilinde  faaliyet gösteren kamu kurumlarının idarecileri katıldı. 

Gecenin ev sahipliğini yapan Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Faruk Tonga yaptığı konuşmada Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği olarak ramazan ayının son günlerinde misafirlerini ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, başta Valimiz olmak üzere katılımlarından ötürü herkese teşekkür etti.

Yemek öncesi bir konuşma yapan Vali İ. Halil Çomaktekin şunları kaydetti: “Bugün kurum müdürlerimizin ev sahipliğini Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği yapıyor. Böylesine güzel insanları bir araya getirdi. Bu iftarımızın bir farklı tarafı da bazı Vali Yardımcısı ve çalışma arkadaşlarımızın ilde görev süreleri doldu. Aynı zamanda kendilerine bir veda yemeği niteliğinde de oluyor. Arkadaşlarımız Amasya’mızın güzel insanlarına görev süreleri doluncaya kadar güzel hizmetler sunarak, ilimizin her açıdan gelişmesi için katkı sağladılar. Yeni görev yerlerinin kendilerine hayırlara vesile olmasını dilerim. Aynı başarıyı gittikleri yerlerde de devam ettireceklerine inancım sonsuzdur. Bir de uzun yıllardan beri Valiliğimizde çalışan Yılmaz Bey kardeşimiz olan emektarımız, o da emekliye ayrıldı. Kendisine bundan sonraki hayatında sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum.” Samimi bir atmosferde geçen yemeğin ardından Vali Çomaktekin tayinleri başka illere çıkan Vali Yardımcısı Suat Seyitoğlu, Merzifon Kaymakamı Mehmet Fatih Geyim, Hamamözü Kaymakamı Kadir Güntepe ve emekliye ayrılan Valiliğimiz şoförlerinden Yılmaz Aslan’a ilimizde yaptıkları hizmetlerin anısına birer plaket verdi.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-AMASYA


30.5° / 21.6°
  • BIST 100

    9777,46%-0,53
  • DOLAR

    34,17% 0,11
  • EURO

    38,12% -0,30
  • GRAM ALTIN

    2916,42% -0,57
  • Ç. ALTIN

    4899,30% 0,64