AMASYA`DA HİZMET BEREKETİ YAŞANIYOR!

Vali İbrahim Halil Çomaktekin, yapımı tamamlanan Taşova İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü hizmet binası, Yatılı Kız Kur`an Kursu ve Taşova Anadolu Lisesi Ortaöğretim Öğrenci Yurdu açılış törenlerine katıldı.

Gündem 28.10.2013 11:20:28 0
AMASYA`DA HİZMET BEREKETİ YAŞANIYOR!

Vali İbrahim  Halil Çomaktekin, yapımı tamamlanan Taşova İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü hizmet binası, Yatılı Kız Kur`an Kursu ve Taşova Anadolu Lisesi Ortaöğretim Öğrenci Yurdu açılış törenlerine katıldı.

Törene Vali Çomaktekin’in yanı sıra Amasya Milletvekili Avni Erdemir, Amasya Üniversitesi Rektörü Metin Orbay, İlçe Kaymakamı Engin Uysal, protokol üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

 

Saygı duruşu, İstiklal Marşı, folklar ve mehteran gösterisi ile başlayan törende ilçe Kaymakamı Engin Uysal ve Belediye Başkanı Özgür Özdemir yapılan tesisler hakkına bilgi aktararak hayırlı olsun temennisinde bulundular. Milletvekili Avni Erdemir’de yaptığı konuşmada Amasya’nın dört bir yanına çeşitli hizmetler yapıldığını, bugünde Taşova’ya kazandırılan yeni tesislerin açılışlarını yapacaklarını belirterek, tesislerin Taşova’ya ve ilimize hayırlı olmasını diledi.

 

Son konuşmayı yapan Vali İ. Halil Çomaktekin ise şunları kaydetti: “Ülkemizin her tarafından olduğu gibi Taşova ilçemizde de hizmetler devam ediyor. Hizmetler konusunda büyük bir bereket yaşanıyor. Devletimiz vatandaş odaklı hizmet anlayışı gereği, “İnsanı yaşat ki devlet yaşasın” felsefesi doğrultusunda vatandaşlarımıza dönük kamu hizmetlerini sunarken, halkımızın her kesimine en iyi hizmeti sunabilmek için büyük bir çaba göstermektedir. Artık yapılan hizmetlerde ödenek sıkıntısı çekilmiyor. İhtiyaç duyulan alanlarda devletimiz anında talepleri yerine getiriyor. Şu anki ihtiyaçların yanı sıra ileride gerekmesi muhtemel alanlarda hizmetler sunan güçlü bir devletimiz var. Bunu ülkemizin her tarafında olduğu gibi bugün Taşova’da da görmekteyiz. Bu çalışmalar için sayın milletvekillerimiz, kaymakamımız, belediye başkanımız ve ilgili bütün kurumların yönetici ve çalışanları büyük bir gayret sarf etmişlerdir. Bizlerde bu emekler sonucu tamamlanan mekanları hizmete açacağız. Kamuda vatandaş bizim velinimetimizdir anlayışına sahibiz. Bu yüzden buralarda görev yapan görevlilerin güler yüzlü ve büyük bir sorumluluk duygusuyla, yaptıkları işi severek vatandaşlarımıza hizmet edeceklerine inanıyorum. Bu tesislerin kazandırılmasına emeği geçen sayın milletvekilimize, rektörümüze  ve tüm ilgililere teşekkür ediyor. Bu hizmetlerin Taşova’mıza hayırlı olmasını diliyorum.” Konuşmaların ardından tesislerin sırasıyla açılışları yapılarak incelemelerde bulunuldu. Açılışların ardından Vali Çomaktekin ve protokol üyeleri eğitime başlanan Taşova Kız Meslek Lisesinde incelemeler yaparak öğrencilerle sohbet etti.

Program kapsamında son olarak yapımı devem eden Taşova Meslek Yüksekokulu inşaatnı Gezen Vali Çomaktekin,devam edenİnşaat hakkında yetkililerden bilgi aldı.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-AMASYA

 


25.5° / 14.2°
  • BIST 100

    10045,70%-0,37
  • DOLAR

    32,43% -0,08
  • EURO

    34,74% -0,03
  • GRAM ALTIN

    2418,84% -0,12
  • Ç. ALTIN

    3886,52% 0,00