AMASYALI HAKEMLER SEZONA,VALİ ÇOMAKTEKİN`İN STARTI İLE BAŞLADI

Amasya Valisi İ. Halil Çomaktekin Amasya Bölgesi Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcilerinin 2015-2016 Futbol Sezonu açılış programına katıldı.Sezon çalışmalarına Vali Çomaktekin`in çaldığı düdük ile başlandı.

9.10.2015 09:28:57 0
AMASYALI HAKEMLER SEZONA,VALİ ÇOMAKTEKİN`İN STARTI İLE BAŞLADI

Amasya Valisi  İ. Halil Çomaktekin Amasya Bölgesi Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcilerinin  2015-2016 Futbol Sezonu açılış programına katıldı.Sezon çalışmalarına Vali Çomaktekin'in çaldığı düdük  ile başlandı.

Amasya 12 Haziran Stadyumundaki programa Vali Çomaktekin'in yanı sıra  Amasya İl Emniyet Müdürü Mehmet Artunay, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdullah Kodek, çeşitli kurumlardan temsilciler ile Amasya ilinde  görev yapan futbol hakemleri ve gözlemcileri yer aldı.

Programda ilk olarak Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Amasya Şube Başkanı Bilal Köseoğlu ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdullah Kodek birer konuşma yaparak ilimizdeki futbol altyapısı ve yeni futbol sezonu hakkında bilgiler verdiler.

Daha sonra bir konuşma yapan  Vali Çomaktekin ise şunları kaydetti: “Futbol çok kapsamlı kesimlere hitap eden bir spor dalı. Futbol sektöründe hedeflediğimiz başarıları elde edebilmemiz için sahalarda oynayan futbolcu kardeşlerimize ve taraftarlara önemli görevler düşmektedir. Bununla birlikte en önemli görev ise futbol kuralarını uygulayan ve adaletli bir yönetim sergilemelerini beklediğimiz hakem kardeşlerimizindir. Bende yeni sezonda taraftarlar arasındaki yerimi alacağımı belirterek, hakemlerimizin adalet anlayışla görev yapacağına inancımı ifade ediyor, yeni sezonda hakemlerimize ve gözlemcilerimize başarılar diliyorum.”dedi.

Konuşmaların ardından Vali İ. Halil Çomaktekin’in çaldığı düdük ile futbol hakemleri ve gözlemcileri için yeni sezon çalışmaları başladı. Programın sonunda Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Amasya şube Başkanı Köseoğlu Vali Çomaktekin’e hakem forması hediye etti.


23.9° / 12.1°
  • BIST 100

    10247,8%-0,86
  • DOLAR

    32,25% 0,06
  • EURO

    34,72% 0,33
  • GRAM ALTIN

    2400,38% 0,31
  • Ç. ALTIN

    3892,73% 0,00