ANADOLU YAYIN PLATFORMU`NDAN BASIN AÇIKLAMASI

Anadolu yayın platformu`ndan yazılı basın açıklaması yaparak,:``250 medya kuruluşu olarak Teröre destek medyasını kınıyoruz?``Denildi.

Gündem 7.09.2015 11:11:45 0
ANADOLU YAYIN PLATFORMU`NDAN BASIN AÇIKLAMASI

Anadolu yayın platformu'ndan  yazılı basın açıklaması yaparak,:''250 medya kuruluşu olarak  Teröre destek medyasını kınıyoruz…''Denildi.

Anadolu Yayın Platformundan yapılan yazılı basın açıklaması şöyle:

''Birlik ve Beraberliğe en fazla ihtiyaç duyduğumuz şu günlerde hain terör sonrası Diyarbakır ve Hakkari’den gelen şehit haberleri ile yıkıldık. Şehitlerimize Allahtan Rahmet acılı ailelerine ve milletimize başsağlığı diliyoruz.

Türk basını olarak yayınlar yapmak sureti ile varlığını sürdüren Hürriyet, Zaman, Sözcü ve bazı medya organları yine inanılmaz ifadelerle Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı hedef almışlardır. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın canlı yayında yapmış olduğu açıklamalardan yola çıkarak, Çarpıtma haberlerle toplumu infiale sürükleyecek ifadeler kullanan bu yayın organları skandallarına bir yenisini daha eklemiştir. Erdoğan'ın açıklamalarında yola çıkan Hürriyet Gazetesi ve Paralel Yapı'nın yayın organı Zaman gazetesi yalan haberleri ile ‘400 milletvekili alınsaydı bunlar olmazdı' gibi söylenmeyen bir ifadeyi kullanarak Dağlıca saldırısıyla ilişkilendirdi. Böylesi hassas dönemlerde Ülkenin birliği bütünlüğü söz konusu iken birilerinin ‘400 vekil’ manşeti atmaları ‘411 el kaosa kalktı’ manşetlerini hatırlatmaktadır.

Diğer taraftan Milli maç ve Şehit ailelerini ziyaret için Konya’da bulunan Başbakan Davutoğlu’nu da eleştirenlerin Millilik kavramından ne kadar uzak oldukları anlaşılmaktadır.

Basın kuruluşlarının da devletine milletine Vatanın bölünmez bütünlüğüne karşı sorumlu olmaları gerekmektedir!

Terörün en alçakçasını yaşadığımız bu günlerde özellikle millet olarak bir olup dik durmamız gerekirken birileri adeta sürece çomak sokmak istemektedir. Terörle mücadelede terörün yanında yer almak yerine, sırtını teröre dayamak yerine Türkiye Cumhuriyeti Devletinin mevcudiyeti doğrultusunda top yekûn hain terörün karşısında durmak gerekir. Alçakça pusular kurarak haince eylemler gerçekleştiren teröre karşı bundan sonra mücadelenin çok daha kararlılık ve sonuç odaklı sürdürüleceğinden hiçbir endişemiz yoktur.

250 medya kuruluşu olarak Terörün her türlüsünü; silahlı silahsız! Şiddetle kınıyor suçlulara en ağır cezaların verileceğinden şüphe duymuyoruz.''Denildi.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA


23.9° / 12.1°
  • BIST 100

    10247,80%-0,86
  • DOLAR

    32,25% 0,12
  • EURO

    34,66% 0,25
  • GRAM ALTIN

    2396,48% 0,18
  • Ç. ALTIN

    3892,73% 0,00