Tarih: 26.11.2014 10:19

ANADOLU GENÇLİK DERNEKLERİNDEN MARDİN MEM`E ZİYARET

Facebook Twitter Linked-in

Anadolu Gençlik Derneği´nin Kızıltepe, Nusaybin ve Midyat yönetim kurulları, Mardin İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt KUNTOĞLU´nu makamında ziyareti etti.

Anadolu Gençlik Derneği Kızıltepe,Midyat ve Nusaybin ilçe yönetim kurulu Başkanları Mehmet Sait ARSLANHAN (Kızıltepe), Şükrü YAVUZ (Nusaybin), Sabahattin AYDIN (Midyat), kütüphanesi olmayan okullara kütüphane kurma ve bahçesinde ağacı olmayan okul bahçelerine ağaç dikme projeleri ile ilgili bilgilendirmek üzere  Mardin İl Milli Eğitim Müdürü  Mevlüt KUNTOĞLU´nu makamında ziyaret ettil.

Dernek başkanlarının Ziyareti  esnasında projelerinin ilk adımı olan Kızıltepe Furkan Doğan Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi´nde kurdukları 50,000 lira değerinde kitap bağışını göstermek üzere İl Milli Eğitim Müdürü KUNTOĞLU´na plaket sunuldu.

Anadolu Gençlik Derneği´nin çalışmaları ile yakından ilgilenen Mardin İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt  KUNTOĞLU benzer çalışmalarının gerekliliğine vurgu yaptı. Ziyaret ile ilgili memnuniyetlerini de dile getiren Mardin İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt  KUNTOĞLU, Anadolu Gençlik Derneği Yönetim Kurullarına çalışmalarında başarı dileklerinde bulundu.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN

HABER:CESUR FALAY-MARDİN




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —