ANDA Kardeşe Vefa Derneği`nden Teröre Kınama

ANDA Kardeşe Vefa Derneği Başkanı Okan Tosun yayınladığı yazılı basın açıklaması ile Bugün Kayseride meydana gelen Bombalı Terör eylemini şiddetle kınadı.

17.12.2016 19:22:03 0
ANDA Kardeşe Vefa Derneği`nden Teröre Kınama

ANDA Kardeşe Vefa Derneği Başkanı  Okan Tosun yayınladığı yazılı basın açıklaması  ile Bugün Kayseride meydana gelen Bombalı Terör eylemini şiddetle kınadı.

 

ANDA Kardeşe Vefa Derneği Başkanı  Okan Tosun mesajında şu ifadelere yer verdi:

''Terör en alçak en kahpe yüzünü son günlerde yine göstermeye başladı. Geçtiğimiz günlerde Beşiktaş'ta, bugün Kayseri'de yaşanan terör saldırılarında yaşamını yitiren ve şehâdet mertebesine ulaşan kardeşlerimize Allah'tan rahmet yaralılarımıza âcil şifâlar diliyoruz.

 
Uzun yıllardır, isimleri değişse de, muhtevâsı değişmeden devletimize belâ edilmeye çalışılan terör örgütleri bilmelidir ki Oğuz'un çocukları bin küsür senedir kanlarını sebîl ederek yaşamanın ve yaşatmanın şâhikasıdırlar.
 
Kadim dünyanın yazılı tarihinde sayısını unuttuğumuz nice belâyı defetmiş olan bu necip millet, yuları başkasının ellerinde olan bu sefil sürülerine de geçit vermeyecek ferâsete sahiptir. 
 
Bizim için bugün Kayseri'de yaşanan ile öncesinde Beşiktaş'ta yaşanan elim olayların 5 gün önce Fırat Kalkanı'nda yaralanan kardeşlerimiz ile Hakkari'de yapılan operasyonda yaralanan kardeşlerimiz arasında hiçbir fark yoktur. Binlerce yıllık devlet olma geleneğine sahip milletimizin bu şuuruyla bu fenalıkların da üstesinden geleceğiz! Unutmayın, son sözü biz söyleyeceğiz! 
 
Şehitlerimize bir kez daha Allah'tan rahmet yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz.
 
Aziz milletimizin başı sağolsun
 
ANDA Kardeşe Vefa Derneği Başkanı 
Okan Tosun''Dedi
 
 
ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA

26.8° / 15.2°
  • BIST 100

    10268,6%0,2
  • DOLAR

    32,23% -0,02
  • EURO

    34,73% -0,03
  • GRAM ALTIN

    2441,50% 0,39
  • Ç. ALTIN

    3877,27% 0,00