ANKARA BASINI ANKARA KULÜBÜ`NDE BULUŞTU

Ankara Kulübü Derneği öncülüğünde bir araya gelen Ankara Basınından gazeteciler ve yazarlar Ankara Konağı`nda gerçekleştirilen kahvaltı da hem Ankara`yı hemde medya sektöründe yaşanan sorunları tartıştılar.

16.03.2017 17:35:24 0
ANKARA BASINI ANKARA KULÜBÜ`NDE BULUŞTU
Ankara Kulübü Derneği öncülüğünde bir araya gelen Ankara Basınından gazeteciler ve yazarlar Ankara Konağı'nda gerçekleştirilen kahvaltı da hem Ankara'yı hemde medya sektöründe yaşanan sorunları tartıştılar. Ankara Kulübü'nün basın kahvaltısına Sonsöz Gazetesi, Habervaktim Gazetesi, Ticari Hayat Gazetesi, Sanayi Gazetesi,Zafer Gazetesi, Angara Gazetesi, Gazete Yenimahalle, Çayyolu Bölge Ağaçlandırma Derneği (ÇABA) Dergisi, Ankara Yerel Gazeteciler ve Yazarlar Derneği, Avrupa Gazeteciler Derneği, Haberankara.com, Parlamentohaber.com, Düşünce ve Tarih Dergisi temsilcileri ile Ankaralı yazarlar katıldı.
 
ANKARA BASINI YALNIZ DEĞİLDİR
 
Ankara Kulübü Derneği Genel Başkanı Dr. Metin Özaslan, hiçbir zaman biz tabela derneği olmadık çünkü gücümüzü Ankaralılıktan ve Ankaralılardan alıyoruz diyerek şunları söyledi: Ankara'mız birçok alanda kan kaybediyor maalesef Ankara Medyası da bu süreçte kendi payına düşen olumsuzlukları yaşadı. Kültürümüz, sanatımız, sporumuz, ekonomimiz günden güne erirken Ankara Basını da güç kaybetti. Biz buna seyirci kalamayız ve gerekli çalışmalara el birliği ile başlayacağız.
 
ANKARA KULÜBÜ ÖNCÜ OLMALI
 
Kahvaltıya katılan gazeteciler ise Ankara Kulübü öncülüğünde Ankara Medyasının bir araya gelerek yeniden toparlanması gerektiğini ifade ettiler. Kendisine yönelik talepler karşısında söz alan Ankara Kulübü Derneği Genel Başkanı Dr. Metin Özaslan , "Ankaralılar olarak şehrimizin medyasına öncü olmak bizim için görevse bundan kaçmayız. Şehrimiz Ankara'nın sivil temsilcisi olarak biz üzerimize düşeni yapacak ve Ankara Medyasını eski günlerine getirmek için yeniden bir araya geleceğiz" dedi.
 
Toplantı sonrası Ankara Kulübü Derneği Genel Başkanı Dr. Metin Özaslan ve Ankaralı gazeteciler birlikte Ankara Konağı'nda hatıra fotografı çektirdi.
 
 
ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA

27.8° / 14.8°
  • BIST 100

    10623,91%2,95
  • DOLAR

    32,24% -0,09
  • EURO

    35,03% -0,15
  • GRAM ALTIN

    2489,37% 0,95
  • Ç. ALTIN

    3984,51% 0,90