ANKARA BB`Sİ 2018 YILINDA 2018 ÇOCUĞU ÜCRETSİZ SÜNNET ETTİRECEK
Ankara Büyükşehir Belediyesi?nin ?Sünnet Organizasyonu? kapsamında bu yıl 2018 çocuk sünnet ettirilecek.
Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin “Sünnet Organizasyonu” kapsamında bu yıl 2018 çocuk sünnet ettirilecek.
Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen ve uzman doktorlar tarafından steril bir ortamda güven içinde yapılan sünnet organizasyonu için kayıtlar başladı.
MASRAFLARI BÜYÜKŞEHİR KARŞILIYOR
Türkiye’ye örnek olan ve 2000 yılından bu yana devam eden sünnet organizasyonunun tüm masrafları Büyükşehir Belediyesi tarafından karşılanıyor.
Ankara’da ikamet eden dar gelirli ve ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına yönelik düzenlenen etkinlikle her yıl, o yılın rakamı kadar çocuk sünnet ettiriliyor.
Çeşitli etkinliklerle birlikte çocukların yüzünü güldüren hediyelerin de dağıtıldığı toplu sünnet düğünüyle Büyükşehir Belediyesi, Başkentli çocukların bu özel günlerinde yanlarında olarak, sünnetlerini ücretsiz olarak gerçekleştiriyor.
BAŞVURU KOŞULLARI
Mülteci çocukların da başvurabileceği Sünnet Organizasyonu için ailelerin; Ankara Belediyesi’ne Bağlı Gençlik Merkezleri, Çocuk Kulüpleri, Aile Yaşam Merkezleri ve Ankara Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binası Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı Halkla İlişkiler Bankosu’ndan kayıt yaptırmaları gerekiyor.
Kayıt şartlarına göre sünnet olacak çocuğun ve velinin kimlik fotokopisi ile ailenin dar gelirli olduğunu gösteren belge veya ikametgah ilmühaberiyle başvuru yapma zorunluluğu bulunuyor.
Büyükşehir Belediyesi’nin yaş aralığı 6-12 olan çocuklara sünnet kıyafeti de hediye ettiği sünnet organizasyonu için kayıtlar, 2018 çocuğun kayıt yaptırmasıyla birlikte son bulacak.
-
1
Mamak Belediyesi Araç Filosunu Güçlendiriyor
-
2
Başkan Akgün'den 18 Mart Çanakkale Zaferi’ ve ‘Ramazan Bayramı” Mesajları
-
3
İnşaat Sektörü Denge Arayışında
-
4
Sahil Güvenlik Botu TCSG-907 Aliağa’da Ziyarete Açılıyor
-
5
DOĞAN BEKİN ÇOCUK ADALET SİTEMİNDE YAŞANAN SORUNLARI TBMM'YE TAŞIDI
-
6
TIP ÖĞRENCİSİ BERKAY’IN ADI ATA ÇİFTLİĞİ’NDE YAŞAYACAK
-
7
MOTO KURYELER ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NİN İFTAR SOFRASINDA BULUŞTU
-
8
ANKARA BÜYÜKŞEHİR KIRSALDAKİ ÜRETİCİYE CAN SUYU OLACAK
-
9
Bora Erkmen’in "Kronos Bilgeliği", Ceres Yayınları etiketiyle Yayınlandı
-
10
Ünlü Oyuncu Didem Balçın, Yazar Zeynep Kesler Özdoğan’ı Yalnız Bırakmadı
-
11
Mardin'de İstiklâl Marşı'nı Güzel Okuma Yarışmasında dereceye giren öğrenciler Ödüllerini Aldı
-
BIST 100
16252,82%1,87
-
DOLAR
44,19% 0,06
-
EURO
51,00% 0,27
-
GRAM ALTIN
7108,13% -0,01
-
Ç. ALTIN
11584,42% 0,43



