ANKARA BB`Sİ KESİKKÖPRÜ KAMPI HİZMETE AÇILDI

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Akçay ve Akçakoca tatil kamplarından sonra Ankara Kesikköprü?de bulunan tesisleri, Ankaralı öğrenciler, yaşlılar ve engellilerin kamp yeri olarak hizmete açtı.

26.05.2015 07:18:02 0
ANKARA BB`Sİ KESİKKÖPRÜ KAMPI  HİZMETE AÇILDI

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Akçay ve Akçakoca tatil kamplarından sonra Ankara Kesikköprü’de bulunan tesisleri, Ankaralı öğrenciler, yaşlılar ve engellilerin kamp yeri olarak hizmete açtı.

Kesikköprü eğitim ve dinlenme tesislerinin açılışı ile birlikte Büyükşehir Belediyesi’nin tatil tesislerine bir yenisi daha eklendi. 

Büyükşehir Belediyesi’nin her yıl Başkentli başarılı öğrenciler ile yaşlı ve engelli vatandaşları ağırladığı Akçay ve Akçakoca tatil kampına, 250 kişilik kapasitesiyle Kesikköprü Kampı da eklendi.

Açılış törenine, Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in yanı sıra, Bala Belediye Başkanı İbrahim Gürbüz, belediye bürokratları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığına bağlı tamamen ücretsiz olan, Kesikköprü Kampı’nda, sabah kahvaltısı, öğlen ve akşam yemeği, doğa gezileri yüzme ve eğlenceli spor aktiviteleri, akşamları kamp ateşi başında eğlenceler ve amfi tiyatroda animasyon gösterileri yapılacak. 60.000 metrekare büyüklüğündeki kampta, yüzme havuzu, futbol sahası, basketbol sahası, voleybol sahası tenis alanı bilgisayar, internet sınıfları, bilardo, masa tenisi, air hockey oyun odaları, müzik sınıfları, sinema salonu, resim ve el sanatları sınıfları bulunuyor.

Başkan Gökçek, açılıştan sonra yatakhaneleri, tesise ait havuzu ve çocukların serbest zamanlarını değerlendirebilecekleri oyun sınıflarını gezerek, kampa ve tesise dair bilgi verdi.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA


19.9° / 10.4°
  • BIST 100

    10178,46%-0,86
  • DOLAR

    32,26% 0,07
  • EURO

    34,74% -0,08
  • GRAM ALTIN

    2401,73% -0,30
  • Ç. ALTIN

    3880,31% -0,35