ANKARA`DA ARTUKBEY TANITIM GÜNLERİ BAŞLADI

Ankara ATO Congresium?da düzenlenen Travel EXPO Turizm Fuarı Bakan Numan Kurtulmuş, Ankara Valisi Ercan Topaca, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna, milletvekilleri, sivil toplum kuruluşları ile çok sayıda vatandaşın katılımıyla kapılarını ziy

Gündem 23.03.2018 10:05:32 0
ANKARA`DA ARTUKBEY TANITIM GÜNLERİ BAŞLADI

Ankara ATO Congresium’da düzenlenen Travel EXPO Turizm Fuarı Bakan Numan Kurtulmuş, Ankara Valisi Ercan Topaca, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna, milletvekilleri, sivil toplum kuruluşları ile çok sayıda vatandaşın katılımıyla kapılarını ziyaretçilere açtı.ATO Congresium Fuar alanı A 26 No'lu stantta  yer alan Mardin İl Turizm Müdürlüğünün standında Artukbey kahve ve Kuruyemişleri tanıtım ve satışı gerçekleştiriliyor.

 

Mardin İl Turizm Müdürlüğü tarafından Mardin'in ve Ürünlerinin tanınıtımının  yapılacağı Fuar alanında   Mardin Valiliği tarafından hazırlanan 1 adet Mardin'i tanıtan CD ile bröşür  dağıtımı yapılması ,Mardin Standı ziyaretçilerinden düşük not alıyor.

 

 Mardin İl Turizm Müdürlüğünün şimdiye kadar yaptığı en kötü Tanıtım standı Başkent Ankara'da yer aldı.Sadece Artukbey Kahve ve Kuruyemiş ürünlerinin tattırma ve satışınıngerçekleştirildiği tanıtım alanından,Ziyaretçiler Hayal kırıklığı ile ayrılıyorlar.

 

Yer seçimi ve Tanıtım eksikliğinin yanısıra Mardin tanıtım standını ziyaret etmek üzere Fuar'a gelen Mardinli  vatandaşların da büyük tepkisine neden olan  Mardin Standında Mardin Gastronomi Ürünlerine yer verilmemesi de büyük tepkilere neden oldu.

 

Sabah saatlerinde Mardin Tanıtım standını ilk ziyaretçilerinden biri Ak Parti Mardin İl Başkanı Nihat Eri oldu.Daha sonra  ise TBMM İdare Amiri ve Ak Parti Mardin Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı'nın ve Güneydoğum Derneği Genel Başkanı Duygu Sucuka'nın ziyaret ettiği Fuar alanında ilgi eksikliği yaşandığı gözleniyor.

 

Ankara’da 25 Mart’a kadar sürecek Travel EXPO 3. Uluslararası Turizm Fuarı kapsamında Gastronomi Kongresi ve panelleri ile bir de 7 Bölge 14 Lezzet Tadım Etkinliği gerçekleştirilecek.     

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA

ÖZEL HABER


31.4° / 20.5°
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19