ANKARA`DA BAYSALLARIN MUTLU GÜNÜ

Mardin?in tanınmış ailelerinden EDİP BAYSAL VE DİLEK BAYSAL`IN güzel kızı Burçin Baysal ile Aytan ailesinin oğulları Burak Aytan Rixos Grand Ankara`da yapılan muhteşem düğün töreni ile hayatlarını birleştirdiler.Rixos Grand Ankara`da yapılan düğün t

9.04.2016 20:14:05 0
ANKARA`DA BAYSALLARIN MUTLU GÜNÜ

 

Mardin’in tanınmış  ailelerinden EDİP BAYSAL VE  DİLEK BAYSAL'IN güzel kızı  Burçin Baysal ile Aytan ailesinin oğulları  Burak Aytan   Rixos Grand Ankara'da yapılan muhteşem düğün töreni ile hayatlarını birleştirdiler.Rixos Grand Ankara'da yapılan düğün törenine çok sayıda davetli katılırken, alanı dolduran misafirler gece boyunca gönüllerince eğlendiler.

Burçin ve Burak yapılan nikâh töreninde “Evet” derlerken iyi günde kötü günde bir ömrü beraber geçireceklerinin sözünü verdiler. Artuklu Haber'e  açıklama yapan Burçin ve Burak  "Bizleri bu en mutlu günümüzde yalnız bırakmayan tüm dostlarımıza teşekkür ediyoruz. Allah herkese mutlu yuvalar kurmayı nasip etsin" diye konuştular.

Genç çiftin nikah şahitlliğini   Damadın şahitleri Murat Besim Tibuk,Sanatçı Alişan,Ayhan Bora Kaplan , Gelin'in şahitleri Orhan Miroğlu(Mardin Mv.),Şehmus Nasıroğlu (Midyat Bel.Başkanı),Galip Ensarioğlu(Diyarbakır Mv.),Rıza Yalçınkaya (Bartın Mv.) , Erdoğan Beşer  yaptı.
Düğünde Sahne Alan  Mardin’in tanınmış mahalli sanatçıları söyledikleri Türkçe ve Arapça şarkı ve türkülerle konukları coşturdular. Halayların çekildiği gecede, davetliler  gelin ve damadı bir an olsun yalnız bırakmadılar.  Burçin ve Burak çifti, gece boyunca sahneden ayrılmazken, gönüllerince eğlendiler. 
 Artuklu Haber  ailesi olarak genç çiftlere ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA

HABER:İSMAİL DİNÇEL


25.1° / 14.8°
  • BIST 100

    10623,91%2,95
  • DOLAR

    32,24% -0,09
  • EURO

    35,03% -0,15
  • GRAM ALTIN

    2489,37% 0,95
  • Ç. ALTIN

    3984,51% 0,90