ANKARA`DA BOMBALI OTOBÜS PANİĞİ

Ankara`nın göbeğinde Kızılay`a yakın noktada Atatürk Bulvarı`nın Akay yokuşunun başındaki bölümde, özel bir halk otobüsü bomba şüphesi üzerine durduruldu. Emniyet tedbiri alınırken, bomba imha uzmanları otobüste inceleme yapıyor.

30.03.2016 15:35:36 0
ANKARA`DA BOMBALI OTOBÜS PANİĞİ

'nın göbeğinde 'a yakın noktada Atatürk Bulvarı'nın Akay yokuşunun başındaki bölümde, özel bir halk ü bomba şüphesi üzerine durduruldu. Emniyet tedbiri alınırken, bomba imha uzmanları otobüste inceleme yapıyor.

Alınan bilgiye göre, Atatürk Bulvarı üzerinde TBMM yakınlarında birte bomba uzmanları arama başlattı. Atatürk Bulvarı trafiğe kapatıldı.

Meclis'in Çankaya kapısının karşı noktasına gelen 'nın göbeğinde önemli kavşaklardan biri olan Akay yokuşunun başında bir halk otobüsü polis tarafından durduruldu. Polise ihbar geldiği öğrenildi. Şu anda bomba imha uzmanları otobüste inceleme yapıyor.

 

Başkentte, içinde bomba bulunan paket olduğu ihbarı üzerine bir halk otobüsü Akay Kavşağı'nda durduruldu. Yolun trafiğe kapatılmasının ve yolcuların indirilmesinin ardından yapılan aramada, araçta şüpheli herhangi bir unsura rastlanmadı.

Emiyet yetkililerinden alınan bilgiye göre, Çankaya'dan Altınpark yönüne giden bir halk otobüsü, içinde bomba bulunan bir paket olduğu yönündeki ihbar üzerine polis ekiplerince Atatürk Bulvarı Akay Kavşağı'nda durduruldu.

Bir süre otobüste bekletilen yolcular arasından fenalık geçirenler olunca, araçtakiler kimlikleri alındıktan sonra indirildi. Yolun trafiğe kapatılmasının ardından otobüste arama yapıldı.

Aramanın ardından yolculara kimlikleri geri verildi. Halk otobüsünün de arama sonrasında hareket etmesine izin verilirken, Kızılay istikametine kapatılan kavşak, yaklaşık 1 saat sonra trafiğe açıldı.

 


26.8° / 15.2°
  • BIST 100

    10268,6%0,2
  • DOLAR

    32,23% -0,02
  • EURO

    34,73% -0,03
  • GRAM ALTIN

    2441,50% 0,39
  • Ç. ALTIN

    3877,27% 0,00