Tarih: 10.09.2018 12:26

ANKARA`DA DİYARBAKIR TANITIM GÜNLERİ`NE YOĞUN İLGİ

Facebook Twitter Linked-in


Ankara Atatürk Kültür Merkezinde 6-9 Eylül tarihleri arasında Diyarbakır'ın tanıtımı amacıyla düzenlenen 'Diyarbakır Tanıtım Günleri yoğun ilgi gördü.

 

Ankara'da yaşayan Mardinlilerin yoğun ilgi gösterdiği ,Ankara Atatürk Kültür Merkezindeki Diyarbakıt Tanıtım Günleri ziyaretçilerin akınına uğradı.

 

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Ankara Atatürk Kültür Merkezinde 6-9 Eylül tarihleri arasında Diyarbakır'ın tanıtımı amacıyla düzenlenen 'Diyarbakır Tanıtım Günleri'nin 2. gününde stantları gezerek katılımcılar ve ziyaretçilerle bir süre  sohbet etti.

 

Atatürk Kültür Merkezi'nde yoğun ilgi ile karşılanan Bakan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Diyarbakır’dan getirilen ürünlerin sergilendiği stantları tek tek gezerek  vatandaşlarla sohbet edip,fotoğraf çektirdi.

 

Tanıtım günleri kapsamında hazırlanan müzik dinletisine de katılan Bakan Soylu, Fuar alanında türkü söyleyen saz ekibinin yanına gelerek, burada "Suzan Suzi" ve "Ağlama yar ağlama" türkülerine eşlik etti.

 

Bakan Soylu'nun türkülere eşlik etmesine vatandaşlar alkışlarla karşılık verdi. Bakan Soylu son olarak Diyarbakır Valiliği standını da ziyaret ettikten sonra alandan ayrıldı.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —