ANKARA`DA GENÇLERİN YENİ TERCİHİ:KIZILAY HOT DÖNER

Ankara`da Kızılay semtinde Selanik 2 caddesinde açılan "HOT DÖNER Kızılay" başkentli gençlerin tercih ettiği mekanların başında geliyor.

23.12.2017 16:52:19 0
ANKARA`DA GENÇLERİN YENİ TERCİHİ:KIZILAY HOT DÖNER


Ankara'da Kızılay semtinde Selanik 2 caddesinde açılan "HOT DÖNER Kızılay" başkentli gençlerin tercih ettiği mekanların başında geliyor.

 

İşletme Müdürlüğünü Kudret Bulut'un yaptığı HOT DÖNER Kızılay şubesi Selanik 2 caddesi No:44/A adresinde faaliyet yürütüyor.Gençlerin çok yoğun olduğu Kızılay semtinde bulunan HOT DÖNER gerek ürün gamı ile gerek güler yüzlü, deneyimli personelleri ile gerekse ürün kalitesi ile gençlerin vazgeçemedikleri mekanlardan bir oldu.

 

İşletme Müdürü Kudret Bulut Artuklu Haber'e yaptığı açıklamada: “Kızılay semtinde her yere yürüme mesafesinde olan işletmemiz öğrencilerin yoğun bulunduğu bir muhittedir. Üniversite öğretimi kişiliğin oluştuğu, hayata hazırlanıldığı, evlilik hayallerinin kurulup ilk adımlarının atıldığı çok önemli bir aşama. Ve bu aşamalara destek olan işletmelerin bir tanesindeyiz. Hot Döner genç arkadaşlarımızın vazgeçemeyecekleri hizmet sunuyor.  Burada  işletmemize gelen çocuklu ailelerin çocuklarına sütlü  tatlılarımızdan ücretsiz olarak ikramda bulunuyoruz. "Özel olarak pişen Hatay'ın meşhur sıcak lavaşı üzerine dönerimizi ve sırrı bizde saklı olan özel sosumuzu ilave ederek enfes lezzetler hazırlıyoruz" diyen Kudret Bulut HOT DÖNER KIZILAY artık gençlerimizin yoğun olarak tercih ettiği mekanların başında geldiğini belirtti.

 

İşletme Müdürü Kudret Bulut, çay, su fiyatını 1 TL gibi bir fiyatta tutarak Kızılay gibi bir yerde kolayca ve rahatça gelip yemek yiyebilecekleri, dinlenebilecekleri ferah bir alan yarattıklarını belirtti.

 

 

 

 

 

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA

HABER:ABDULLAH ORTAÇ


19.2° / 10.6°
  • BIST 100

    10276,90%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07