ANKARA`DA GERÇEKLEŞTİRİLEN MARDİNLİ BÜROKRATLAR AYLIK TOPLANTISINA YOĞUN İLGİ

Ankara`da görev yapan Mardinli Bürokratların sorunlarının konuşulup,tartışıldığı,Ülke gündeminin masaya yatırıldığı ve artık gelenekselleşen toplantıların dördüncüsü bugün saat 10.30 da Mardin Kızıltepe ve Çevresi Sosyal Yardımlaşma Kültür Derneğinde yo

24.02.2018 15:19:03 0
ANKARA`DA GERÇEKLEŞTİRİLEN  MARDİNLİ BÜROKRATLAR  AYLIK TOPLANTISINA YOĞUN İLGİ

Ankara'da görev yapan Mardinli Bürokratların sorunlarının konuşulup,tartışıldığı,Ülke gündeminin masaya yatırıldığı ve artık gelenekselleşen toplantıların dördüncüsü bugün saat  10.30 da Mardin Kızıltepe ve Çevresi Sosyal Yardımlaşma Kültür Derneğinde yoğun katılımla gerçekleşti.

 

Mardinli Bürokratlar Platformu  Başkent Ankara'da  her ayın son cumartesi günü toplanmaya devam ediyor. Platform üyeleri  tarafından alınan   karar gereği  her ayın son Cumartesi günü toplanan  Mardinli Bürokratlar Platformu üyeleri  Şubat ayı toplantısı için saat  10.30 da  Mardin Kızıltepe ve Çevresi Sosyal Yardımlaşma Kültür Derneğinde  buluştu.Bu ay dördüncüsü düzenlenen toplantıya Ak Parti 23 Donem  Ak Parti 23 Donem Mardin Milletvekili . M. Halit Demir başkanlık etti. Şubat ayı toplantısının Onur konuğu   ise Dicle Kalkinma Ajansi Genel Sekreteri ( Ömerli Eski  Belediye Başkanı ve Mardin Mimarlar odası eski Başkanı )  Yılmaz Altındağ  oldu.

 

Dernek binası toplantı salonunda gerçekleştirilen Toplantıya katılım  yoğun oldu.Salona sığmayan katılımcılar,toplantıyı izlemekte zorlandı.

 

Toplantının Başkanlığı ve Moderatörlüğünü yürüten  Ak Parti 23 Donem Mardin Milletvekili . M. Halit Demir yaptığı açılış konuşmasında katılımcılara teşekkür ederek,Şubat ayı toplantısına Katılan Dicle Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Yılmaz Altındağ'a da katılımından dolayı teşekkür etti.

 

Başkan Demir konuşmasında bu ay dördüncüsünü gerçekleştirdiğimiz bu toplantının ardından gerçekleştirilecek bundan sonraki Toplantılara Bakan Arkadaşları,Milletvekillerini davet ederek,toplantıları daha  geniş katılımla gerçekleştirmeye başlayacaklarını belirterek,bundan sonraki dönemlerde ise Daha geniş salonlarda toplanarak,daha etkin ve başarılı  çalışmalara imza atacaklarını söyledi.

 

Daha sonra ayın Onur Konuğu olarak toplantıya katılan Dicle Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Yılmaz Altındağ,Kendini tanıtarak başladığı Konuşmasında kuruluşundan bu yana Dicle Kalkınma Ajansı çalışmaları ve işlevi hakkında katılımcılara çok önemli açıklamalarda bulundu.

 

Mardinli Bürokratlar Platformunun Kahvaltılı dördüncüsüne sponsorluk yapan Göksan A.Ş Firması ve Murat İlhan'a Sponsorluk katkısı dolayısıyla Teşekkür eden Mardin Kızıltepe ve Çevresi Sosyal Yardımlaşma Kültür Derneği Başkanı Fahrettin Enez,Gerek Kuruluşundan bu yana Gerek se bütün Organizasyonlarına Maddi Katkı Sağlayan DEKİNSAN Grup Yönetim Kurulu Başkanı  Hasan Keleşoğlu'na da Teşekkür ederek,şükranlarını sundu.

 

Mardinli Bürokratlar Platformunun  Kahvaltılı toplantısının dördüncüsü  topluca Fotoğraf çekilmesinin ardından sona erdi

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA

ABDULLAH ORTAÇ/ÖZEL HABER

 

 


38.6° / 25.9°
  • BIST 100

    10767,8%-0,03
  • DOLAR

    32,93% 0,11
  • EURO

    35,38% 0,11
  • GRAM ALTIN

    2462,73% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3985,74% 0,00