ANKARA`DA KAMU ÖZEL İŞ BİRLİĞİ SAĞLIK ZİRVESİ
Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Başbakanlık Yatırım Ajansı ile birlikte düzenlediğimiz Kamu Özel İşbirliği Sağlık Zirvesine katıldı.
Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Başbakanlık Yatırım Ajansı ile birlikte düzenlediğimiz Kamu Özel İşbirliği Sağlık Zirvesine katıldı.
Müezzinoğlu, "Dünyada bir ilk olan bu sağlık zirvesinde bankalar, uluslararası yatırımcılar, yerel yatırımcılar ve hükümetin temsilcileri olarak bir aradayız. Sağlıkta dönüşümde farklı bir vizyonu yakalamak için girdiğimiz bu yolda epey zorluklar çektik. En büyük zorluğu mantelite yaşadık. 2018 yılının başında 95 bin yatak kapasitesi ve ileri teknoloji ile donatılmış hastanelerimizle vatandaşlarımızın hizmetinde olacağız. Artık Yatırımcıların önünde hukuksal, idari, bürokratik engeller yok. Sizler daha hızlı koşabilesiniz diye bürokrasi sizlerin yanında..." dedi.
ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA
HABER:ABDULLAH ORTAÇ
-
1
GÖKHAN ÇELİK;''TURİZM'DEN ŞİKAYET ALAN İLLERİN BAŞINDA MARDİN GELİYOR''
-
2
Mardin'in Artuklu İlçesinde Büyük Asfalt Seferberliği
-
3
Çolakoğlu Metalurji Spor Kulübü’nden Madrid Büyükelçiliği’ne Anlamlı Ziyaret
-
4
Başkan Akgün Kanal 23'te 'Melisa İle Yaşama Dair' Programına Konuk Oldu
-
5
ASOF'tan Türkiye Genelinde Su Kaynakları Temizlik Hareketine Çağrı
-
6
Hilvanlı Öğrencilerin Sinema Heyecanı
-
7
DOĞAN BEKİN; “YİTZHAK KROİZER’İN FİLİSTİNLİLERE YÖNELİK NEFRET SÖYLEMLERİNİ ŞİDDETLE KINIYORUZ”
-
8
KATİL İSRAİL VE İŞBİRLİKÇİSİ ABD SİYAH ÇELENK BIRAKILARAK PROTESTO EDİLDİ
-
9
Aliağa’da Ücretli Otopark Uygulaması Başlıyor
-
10
Başkan Şahin Mamak'ta Öğrencilerle Fidan Dikti
-
11
TÜRKİYE BELEDİYELER BİRLİĞİ ENCÜMENİNDEN AÇIKLAMA
-
BIST 100
15807,88%-0,41
-
DOLAR
44,37% 0,19
-
EURO
51,18% -0,07
-
GRAM ALTIN
6417,41% 2,74
-
Ç. ALTIN
10535,37% -0,74



