ANKARA`DA NÜFUS ÇALIŞANLARINI BULUŞTURAN DÜĞÜN

Ankara il Nüfus ve Vatandaşlık Müdürü Uğur Kuşçu`nun oğlu Emre Kuşçu`nun ,Ayşegül Karagöz ile hayatını birleştirdiği Düğün,Nüfus camiasını bir araya getirdi.

24.09.2018 01:36:24 0
ANKARA`DA NÜFUS ÇALIŞANLARINI BULUŞTURAN DÜĞÜN


Ankara il Nüfus ve Vatandaşlık Müdürü Uğur Kuşçu'nun oğlu Emre Kuşçu'nun ,Ayşegül  Karagöz ile hayatını birleştirdiği Düğün,Nüfus camiasını bir araya getirdi.

 

Genç çiftin Ankara'da yenimahalle ilçesinde bulunan  IN LOVE BALO ve KOKTEYL  Salonunda ki mutlu Günü'ne Arkadaşları,Aileleri ve Nüfus ve vatandaşlık çalışanları ortak oldu.

 

Çalan müziğin ardından salona giren Gelin ve Damat'ın dans etmesi ile başlayan düğün töreninde  Bir ömür mutluluğa beraber ‘evet’ diyen çiftin nikahının kıyılmasının ardından da Evlilik Cüzdanı gelin Ayşegül Kuşçu'ya verildi.

 

Damadın anne ve babası Selma ve Uğur Kuşçu  davetlileri kapıda karşılayarak yakından ilgilendi.Tüm masaları gezerek misafirlerle yakından ilgilenen,Selma ve Uğur Kuşç'nun mutlulukları gözlerinden okunuyordu.

 

Mahalli sanatçının söylediği hareketli parçalarla oynayan konuklar,ilerleyen saatlere kadar doyasıya eğlendiler.

 

Damat Emre Kuşçu'nun  annesi ve babası Selma  ve Uğur Kuşçu    oğullarının bu mürüvvetini görmenin mutluluğunu yaşadılar. Baba Uğur Kuşçu , “Bu mutluluğu sevdiklerimiz ve dostlarımızla paylaşmaktan son derece mutlu olduk. Rabbim inşallah bir ömür sürmesini nasip eder.” dedi.

 

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA


20.2° / 9.7°
  • BIST 100

    10336,5%0,68
  • DOLAR

    32,26% 0,03
  • EURO

    34,65% -0,15
  • GRAM ALTIN

    2406,12% 0,25
  • Ç. ALTIN

    3903,08% 0,00