ANKARA`DA RENKLİ ASFALT ZAMANI

Çankaya Belediyesi önceki yıl başlattığı renkli asfalt kaldırım uygulamasında yeni sezonu açtı.

2.06.2015 14:14:54 0
ANKARA`DA RENKLİ ASFALT ZAMANI

Çankaya Belediyesi önceki yıl başlattığı renkli asfalt kaldırım uygulamasında yeni sezonu açtı.

Çalışmaları yerinde denetleyen Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, çalışanlara kolaylıklar diledi; vatandaşlarla sohbet etti.

Çankaya Belediyesi tarafından Ankara’da bir ilk olarak uygulanan renkli asfalt kaldırım çalışmalarına sezon arası verilmesinin ardından yeniden başlandı.

İncesu Parkı’nda başlayan çalışmaları mahalle muhtarı İshak Uzun'la birlikte yerinde inceleyen Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, önceki yıl örnek bir uygulama olarak başlattıkları renkli asfalt kaldırımın, vatandaşlar tarafından beğenilmesi üzerine bu yıl hedefi ikiye katlayarak 200 bin m²’nin üzerine çıkarmayı planladıklarını belirtti.

Renkli asfalt kaldırımın yıkanabilir olma özelliğinin yanı sıra bir günde alt yapı hazırlığı, bir günde de serim ve boyama yapılarak kısa sürede soruna çözüm getirdiğine değinen Taşdelen, “Uzun ömürlü ve ekonomik olmasıyla birlikte asfalt kaldırım, vatandaşın ulaşımı konusunda da konfor sağlıyor. Çünkü taşın yerinden oynaması sonucunda su sıçrama gibi bir durum asfalt kaldırımda yaşanmıyor” diye konuştu.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA

19.9° / 6.1°
  • BIST 100

    9265,01%-1,37
  • DOLAR

    38,13% 0,13
  • EURO

    43,54% 1,28
  • GRAM ALTIN

    4050,03% 2,41
  • Ç. ALTIN

    6558,06% 3,02