ANKARA`DA ŞİDDETLİ PATLAMA!ÇOK SAYIDA ÖLÜ VAR!

Ankara`da tren garına giden köprü altında patlama meydana geldi.Çok sayıda ölü ve yaralı olduğu bildirildi.

10.10.2015 10:43:36 0
ANKARA`DA ŞİDDETLİ PATLAMA!ÇOK SAYIDA ÖLÜ VAR!

Ankara'da tren garına giden köprü altında patlama meydana geldi.

Tren garının bulunduğu bölgede nedeni henüz belirlenemeyen büyük bir patlama meydana geldi. Olay yerinde ölü ve yaralıların olduğu bildirildi. Patlamanın olduğu bölgeye, sağlık ekipleri ve itfaiye gönderildi.

Sıhhiye Meydanı'nda bugün "Savaşa İnat, Barış Hemen Şimdi, Barış Emek Demokrasi" konulu toplantı ve gösteri yürüyüşü düzenlenecekti. Mitingin toplanma yeri tren garı olarak belirlenmişti. Bölgede canlı bombanın patlatıldığı iddia ediliyor.

Tarihi tren garının da büyük hasar aldığı ve kullanılamaycak durumda olduğu bildiriliyor.Emniyet Güçleri çevrede yoğun güvenlik önlemleri aldı.

CANLI BOMBA İDDİASI

Meydana gelen patlamanın bir Canlı bomba tarafından gerçekleştirildiği yönünde iddialar var.Emniyet güçleri bu iddiayı dağrulamadı.

Ankara’da “Emek, barış, demokrasi” mitinginin toplanma yeri olan tren garı önünde birden çok patlama meydana geldi. 

Patlamada canlı bomba iddiası!-Foto haber

Patlamalar bölgede paniğe yol açtı. Tarihi tren garının da büyük hasar aldığı öğrenildi.Patlamanın etkisi ile çok sayıda kişi de yaralandı.Yaralıların olduğu bölgeye çok sayıda ambulans sevk edildi.

Çok sayıda yaralı olduğu bildiriliyor. Yaralıların olduğu bölgeye çok sayıda ambulans sevk edildi

Patlamalarda en az 20 kişinin öldüğü bildirildi. Ölü sayısının artabileceğinden endişe ediliyor.Ankara'da hastanelerde acil durum ilan edildiği iddia edildi.


Öğlen saatlerinde yapılacak 'Emek, barış, demokrasi' mitinginin toplanma yeri olan Ankara Tren Garı önünde saat 10.00 sıralarında patlamalar meydana geldi. Patlamalarda en az 20 kişinin öldüğü bildirildi. Ölü sayısının artabileceğinden endişe ediliyor.



Bugün aralarında, DİSK, KESK,TMMOB ve Türk Tabipler Birliği'nin de olduğu çok sayıda sendika ve meslek örgütü, Ankara'da "Emek, barış, demokrasi" mitinginde buluşmuştu.

Patlama sonrası Ankara'da Ulus-Sıhhiye-Kızılay yolu güzergahı kapandı.

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA


27.5° / 17.1°
  • BIST 100

    10706,49%0,59
  • DOLAR

    32,20% -0,01
  • EURO

    35,01% 0,02
  • GRAM ALTIN

    2519,76% 0,78
  • Ç. ALTIN

    4035,21% 0,78