ANKARA`DA YAŞAYAN MARDİNLİ BÜROKRATLARIN KAHVALTILI BULUŞMASI DEVAM EDİYOR

Ankara`da faaliyet gösteren Mardin Kızıltepe ve Çevresi Sosyal Kültür ve Dayanışma Derneği sosyal kaynaşma ve dayanışmaya katkıda bulunmak üzere gerçekleştirdiği ve aylık toplantılarla geleneksel hale getirdiği kahvaltılı toplantıların üçüncüsü gerçekleşt

30.01.2018 08:08:15 0
ANKARA`DA YAŞAYAN MARDİNLİ BÜROKRATLARIN KAHVALTILI  BULUŞMASI DEVAM EDİYOR

Ankara'da faaliyet gösteren Mardin Kızıltepe ve Çevresi Sosyal Kültür ve Dayanışma Derneği sosyal kaynaşma ve dayanışmaya katkıda bulunmak üzere gerçekleştirdiği ve aylık toplantılarla geleneksel hale getirdiği kahvaltılı toplantıların üçüncüsü gerçekleşti.

 

Mardin Kızıltepe ve Çevresi Sosyal Kültür ve Dayanışma Derneğinde artık geleneksel olarak her ayın son Cumartesi günü düzenlenen toplantılara Ankara'da görev yapan Bürokratlar büyük ilgi gösterdi.

 

Dernek binasında gerçekleştirilen kahvaltılı buluşmada, Mardin'in bir çok alandaki zengin potansiyelinin daha iyi değerlendirilmesi, ekonomik ve sosyal alanda yapılabilecek katkılar üzerinde görüşmelerde bulunuluyor.

 

2018 yılının ilk buluşmasına Ak Parti Eski Mardin Milletvekilleri Halit Demir ve Abdurrahim Akdağ'ın yanısıra Ankara'da görev yapan Bürokratlar ve Dernek Başkanı Fahrettin Enez ve Başkan Yardımcısı Edip Öner ile  Dernek Yönetim Kurulu üyeleri katıldı.

 

 Kahvaltılı toplantıda kısa bir konuşma yapan Mardin Kızıltepe ve Çevresi Sosyal Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Fahrettin Enez,Başkent Ankara'da görev yapan bürokrat, kamu çalışanlarının sorunlarını kendi içlerinde paylaşıp bir taraftan Mardin'e diğer taraftan da ülkenin gelişimine katkı sağlayacak çözümler üretmek olduğunu olduğunu belirterek , toplantılara katılarak destekte bulunan 24.Dönem Mardin Milletvekili Abdurrahim Akdağ ile 23. Dönem Mardin Milletvekili Mehmet Halit Demir'e ve katılımcılara teşekkür  teşekkür ederek,geleneksel hale gelen bu toplantıların her ayın son cumartesi günü düzenlenmeye devam edileceğini ifade ederek ,toplantının hayırlara vesile olmasını diledi.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA

HABER:ABDULLAH ORTAÇ

 


25° / 13.5°
  • BIST 100

    10160,42%-0,13
  • DOLAR

    32,24% -0,06
  • EURO

    35,03% 0,16
  • GRAM ALTIN

    2460,54% 0,60
  • Ç. ALTIN

    3945,17% 0,82